A cápa tényleg csak akkor támad, ha vizes az ember bőre?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 16:49
1/9 anonim válasza:
persze..mindjárt elmegyek kezetmosni és egy cápa hirtelen felugrik a 4.dik emeletre és megesz :P:P:P
:D:D:D:D
13/l
2/9 anonim válasza:
ki mondta ezt ahülyeséget?
én nemrég a balatonban jártam úgy, hog ybent úsztam és ugyan szárazbőrű vagyok, mégis megkergetett egy cápa, csak sikerült lerázni
3/9 anonim válasza:
Ha bemész a vízbe mar eleve vizes lesz a borod. Olyan nincs, hogy bent vagy a tengerben és száraz... :D (jó ok tudom, hogy humor kategória, de sztem nem volt vicces)
4/9 anonim válasza:
Ha egy kis csónakban vagy felugorhat érted:D
5/9 anonim válasza:
azért ez nem egyértelmű, egyrészt a cépa is ki tud mászni a partra, másrészt a vízben is lehet száraznak maradni ....
7/9 anonim válasza:
xD csak akkor támad meg ha már a parton is vizes voltál és utána mész be a tengerbe ^^
8/9 anonim válasza:
Peersze, utálja hogy nem szolidaritasz vele, és mi búvárruhában nem lehetünk vizesek, ő meg ott pácolódik a sós lötyiben :D
9/9 anonim válasza:
lol :D a cápa tök leszarja hogy vizes vagy e vagy nem :) ha megérzi a szagod akkor megy rád
de ha teli a pocija akkor nem esz meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!