A cápa szereti az ember húst?
Én úgy tudom nem és csak azért támad,mert nagyobb halnak hiszi.
Ezért van az,hogy beleharap egyet az emberbe,majd békén hagyja.
elméletileg nem szereti az ember húst. és tényleg vagy félre nézi az embert vagy fiatal állat és csak kiváncsiságból nyammol bele az emberbe. Nem véletlenül élnek túl olyan sokan cápatámadást.
az ember hús kevés állatnak ízlik!
így van.
az ember mindenevő, az emberhús édes, de általában ruhástól eszi ami szintén nem finom.
ha napnyugtakor úszol a nyílt vízen van esély hogy akkor vadásznak épp, és azt hiszik, teknős vagy...
a legutóbbi baleset ami eszembe jut, egy leharapott női láb volt, Marsa Alamban (Egyiptom) de tegyük hozzá, hogy véres hallal etették a 3-4 m körüli cápákat, a nő meg bement úszni, hát így. szegény bele is halt a sérüléseibe.
de ilyen esetben, ha nem húzzák ki, valószínűleg megették volna a cápák, szerintem ha éhesek, mindegy nekik.
Tanulmányok bizonyítják, hogy a cápák reagálnak az emberi vérre, de a zsákmányállatok szaga jóval erősebb hatást vált ki. De ugyanakkor kíváncsiak az emberre, és nem házi kedvencek. De ha tényleg szeretnék az emberhúst szerintem sokkal több ember halna bele évente cápatámadásba mint most.
http://www.youtube.com/watch?v=gCPuHzbb5hA&feature=channel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!