Bordás Krokodil VS. Fehér Cápa? Melyik az erősebb?
Bár nem egy helyen élnek, ezt tudom én is. A bordás krokodil néha kiúszik a tengerekre is. Ha netán összetalálkozna a fehér cápával, akkor melyikük győzne egy harcban?
(Elméleti kérdés)
cápa mert neki nagyobb előnye van abban is hogy a természetes előhelyén van.
Meg a cápához jönne valószínűleg a többi cápa!
Az egyik dolog hogy a fehér cápa magányosan él. A másik meg roppant nehéz kérdés de kimondhatom hogy a cápa több száz km-ről megérzi a zsákmánya szívverését és a lélegzését . Viszont elég rossz állatokat választottál mert az egyik a mély vízben él a másik meg a sekély vízben !
Mielőtt megcáfolná bárki is a véleményemet hadd ismertessem hogy Tenger és Növény biológus vagyok láttam már fehér cápát természetes közegében érintettem is már meg ráadásul több száz expedíción voltam !
Egy bordás krokodil 8 méter hosszú is lehet (bár a legtöbb csak 6-7 méter) és 1300 kg tömegű is. A fehér cápa ennél kisebb 4-5 méter hosszú (nagyon ritkán találnak 6-7 méteres példányt).
A krokodilon van páncél és ott vannak az erős fogai és karmai is. A cápának csak a fogai a fegyver.
Szerintem egy nagyobb bordás krokodil kinyír egy fehér cápát.
http://www.youtube.com/watch?v=7EhlxZCssfw
De minek ilyet kerdezni, mikor legalabb annyira cafolhato allitasok, mit itt, vannak errol a youtube-n? -_-
Na jól van ez egy animált videó :D
Persze a kroki letépi a cápa mellúszóját és utána a cápa szétszedi oldalról a krokodilt. Látszik, hogy animációs videó, direkt úgy csinálták meg, hogy izgalmas legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!