Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha tizenevesen semmi kulonoseb...

Ha tizenevesen semmi kulonosebb célod nem volt ezert nem tanultal jol nem volt olyan h ebbol abbol jobb vagyok mi lett beloletek?

Figyelt kérdés
Huszon evesen hogy jottetek erre rá? Mi volt ami elinditott kezdoloketet adott talalni munkat allast amit szeretnel csinalni
2019. okt. 4. 23:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az egyetemet abbahagytam. Aztán dolgoztam árúparkolóként kis ideig, közben tanulgattam.

Később találtam és elvégeztem egy ilyen gyorstalpaló/felkészítő informatikai kurzust (training360,green fox stb.) Találtam munkát és azóta informatikus vagyok.

2019. okt. 5. 21:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leirtatok. Es jelenleg boldogok vagytok?
2019. okt. 6. 08:34
 13/15 A kérdező kommentje:
10es es mit csinalsz hetkoznap? Miert nem mesz el barmilyen munkara az utca zeneles helyett? Nem bajom van vele csak kerdezem erdekel tenyleg
2019. okt. 6. 08:37
 14/15 anonim ***** válasza:

"10es es mit csinalsz hetkoznap? Miert nem mesz el barmilyen munkara az utca zeneles helyett?"

Az utcazenélést csak párszor csináltam, és külföldön, szóval nem ezzel foglalkozom. Amúgy takarítok, meg főzök néha, én viszem a barátnőmet ide-oda, mert még nincs meg a jogosítványa. Meg gyakorlok a hangszereken.

Dolgoztam pincérként 1 évet, de borzalmas volt h alig volt időm. Tök mindegy h mennyien voltak az étteremben, akkor is ott kellett lenni egész nap. Aztán voltam segédmunkás, de az ujjaimnak, meg a kezemnek nem tett jót, és néha emiatt nem tudtam gyakorolni, mert megerőltettem a kezem, úgyhogy eljöttem, nehogy komolyabb baj legyen. Szóval a legtöbb munka összeegyeztethetetlen ilyen-olyan okokból a zenéléssel. Meg nincsenek pénzügyi gondjaink szóval nem hajt semmi, hogy elmenjek dolgozni.

2019. okt. 6. 09:14
 15/15 A kérdező kommentje:
14. Akkor a családod tart el vagy a baratnod csak? Ot ez nem zavarja? O mot dolgozik?
2019. okt. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!