Ezentúl mindig köszönnöm kell neki?
Egyik nap reggel találkoztam egy sráccal, aki nagyon hasonlított a testvérem egyik volt osztálytársára, és köszöntem neki. Furcsán nézett rám, látszott, hogy nem ismer föl, de visszaköszönt. Aztán kicsit gondolkodtam, és rájöttem, hogy szerintem nem ő volt az. És most már biztos is vagyok benne, hogy nem ő volt, mert ez a srác fiatalabb volt. Mindegy, ez nem is lenne említésre méltó.. Csakhogy. Találkoztam megint vele (buszmegállóba, ő akkor száll le egy távolsági buszról, mikor én várom a buszt), és rám köszönt, mert szerintem azt hiszi, hogy ismer, csak nem emlékszik rám és gondolom nem akar illetlen lenni. De nem, én néztem el, rossz embernek köszöntem. És most, vadidegenekként köszöngetünk egymásnak. És még akárhányszor találkozhatok vele, mert egy buszmegállóba vagyunk.. Hogy mondjam el neki ezek után, hogy bocs, elnéztelek és nem is ismerjük egymást, nem kell köszönni.. vagy hogy? Ti mit csinálnátok?
L/23
Én személy szerint továbbra is köszönnék neki
Mármint nem lehet baj egy köszönésből egy nap
Ha szeretnéd mondhatod neki szerintem hogy nem ismered amúgy, elnézted
De a köszönés egy kedves gesztus, főleg ha minden nap látod^^
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!