Gáz ha ezentul nem fogok akarkivel foglalkozni? 17/L
Minden emberben csalodok. Az a baj hogy rossz emberismero vagyok.
Ugy dontottem ezentul nem fogok akarkivel joban lenni/barátkozni.
Koszono viszony edetleg egy ket szo , de senkinek nem fogok teljesen megnyilni es elmindani dolgikat ezentul.
Mert elegen van, hogy mindenki kibeszel.
Inkabb leszek egyedul es ne legxenek barataim.....
Tudom mit érzel most. Én egy ideig ezt csináltam, hogy nem beszéltem senkivel, tiszta antiszoc személyiség voltam. Egyfolytában csalódtam az emberekben, otthagytak, kihasználták, kibeszéltek. Ha én követtem el hibát valaki ellen, elkerültem, mert úgy éreztem, hogy ha még tovább lógok vele, megint csalódni fog bennem.
Aztán rájöttem, hogy igazából nyugodtan barátkozhatok emberekkel, mindenki más, mindenkinek vannak hibái. Engem pl.sosem fogadtak el a személyiségem miatt. És tényleg csak olyannak mond el a problémáidat, akiről tudod, hogy sosem mondaná el másnak! Próbálj meg ne foglalkozni mások véleményével, legyél magabiztos, ha már úgy döntesz, hogy kerülöd a társaságot, járj emelt fővel, mutasd meg nekik, hogy te egyedül is megállod a helyed, mosolyogj. De mindenhol fogsz találkozni ilyen emberekkel, elkerülhetetlen az életben. :D
Az információ fegyver. Ne mondj el mindenkinek mindent magadról. Vissza fognak vele élni! Ez garantált.
Nem lehet mindenki a barátod, azokra koncentrálj akik tényleg azok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!