Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet letiltatni...

Hogyan lehet letiltatni weboldalakat, hogy hagyjam el a felesleges gépezést hogy tudjak tanulni és mással is foglalkozni?

Figyelt kérdés
Szeretném letiltani a Facebookot, az Instagrammot, az Ask.fm-et, a Gyakorikérdéseket.
2016. dec. 16. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Letiltani le lehet, de az a gond, hogy amit letiltasz azt fel is tudod oldani. :D Úgyhogy marad az önkontroll.
2016. dec. 16. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell letiltanod egyiket se. Odaadod a tápkábelt édesanyádnak minden nap 17-19-ig, és lehet tanulni. Előtte, utána mehet a gép megint. Szerintem senki nem várja el, hogy napi 7-8 óra suli után, otthon 2 óránál többet tölts tanulással.
2016. dec. 16. 22:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok miről beszéltek... Nem középsulis gyerek vagyok. Segítsen aki tud, vannak ilyen programok? Nem csak a tanulás miatt akarom. Elegem van a közösségi oldalakból. Most tisztítom a Facebookomat a sok felgyülemlett hülyeségtől, és nem szeretném használni se egy ideig, elég volt.
2016. dec. 16. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Törlöd a felesleges regisztrációkat. Facebookot felfüggeszted, törölni nem fontos. Mást nem érdemes csinálni.
2016. dec. 16. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Chrome-ot, ha még nincs meg, és a bővítményeknél keress egy olyat, hogy Stay Focused. Beállíthatod, hogy hány percet szeretnél pihenéssel tölteni (mert szükség van rá, nekem ez 30 perc, amíg megeszem a vacsorám, addig olvasgatok), és hogy a "szabadidő" letelte után milyen oldalakat blokkoljon. Egyenként kell őket megadni, az összeset, amin el tudod cseszni az időd. Kicsit pepecs munka beállítani, de nagyon hasznos, mert tudsz zenét hallgatni, google fordítót használni, úgy hogy közben a facebook, tumlr, híroldalak meg la vannak tiltva.
2016. dec. 17. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Igen és meg tudja közben nyitni a firefoxot vagy az internet explorert amin facebookozhat. :D
2016. dec. 17. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!