Az normális hogy félek a haláltól?
Lehet hogy csak én félek?
Én úgy vettem észre hogy másokat nem érdekel. Az a legijesztőbb hogy nem láthatom többé a világot soha többet , egyszerűen nem tudom elképzelni a nem létező állapotot.
hallottál a nagy szüleidről?
a feltalálókról, történelmi személyekről, hősökről, diktátorokról, áldozatokról?
nem a semmiért élünk, és nem is azért halunk.
nekem elég ha csak a dédunokáim és a rokonaim emlékeznek rám, de ha neked több kell tegyél többet, hogy a semmibe vesző életedből legalább a neved fent maradjon. Ne sajnáltasd magad egy jövőben bekövetkező dolog miatt ha a 70+ nem izgul miatta neked mint 22 pláne nem kéne...
Én asztmás voltam, a halál már-már napi szinten találkoztam, állatokat tartottunk s hol a róka hol a nyest vitte őket, hol pedig bezabált valamit, a szerencsétlenje... de ők addig féltek tőle, nem hiszem.
Valamint ahogy mondtam:
"félni nem nagy probléma, rettegni viszont az"
mert a rettegés gyanúsan paranoiára, fóbiára utaló jelenség, amire mér szaki segítsége szükséges. És abban már mi vagy én legalábbis nem tudok tanácsot, segítséget nyújtani...
Kérdés csak az, hogy félsz a haláltól, vagy rettegsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!