Szerintetek ez volt a helyes megoldás, vagy csak túlreagáltam a dolgot?
Van egy 50-60 év körüli fickó, akivel sokszor egy vonattal járunk és itt lakik a közelben. 3 évig még nem is köszönt annak ellenére, hogy elvileg ő ismer engem és a húgomat. De most tavasszal, amikor egyedül voltam a vonaton(máskor mindig tesómmal megyek) és ilyen húzós ajtó volt IC-n bejött oda, bemutatkozott és elkezdett beszélni. Ez nem is zavart, mert társaság osztályozó vizsga előtt stb stb. Aztán elkezdte fogdosni a térdemet. 40perces az út, abból 20 percen keresztül fogta a térdemet miközben beszélt. Aztán mondta,hogy neki mennyire csúnyák a kezei a munkája miatt és hogy az enyémek biztos szépek,puhák. Mondta hogy mutassam meg majd azt mondta hogy "de cuki, rágnivaló kezeid vannak" majd mielőtt bezárta az ablakot, megfogta a vállamat is. Utána találkoztunk vasárnap este is a vonaton, leült mellém és beszélgettünk. Azt hiszem akkor nem ért hozzám.
Majd a húgomhoz is odament és neki is fogdosta így a térdeit.
Egyébként a fickó szinte mindig pia szagú.
Emlékszek, hogy azon a napon csak később esett le hogy most szó szerint egy idegen csávó fogdosta a térdemet és nagyon kényelmetlenül éreztem magamat, a vizsgán se tudtam koncentrálni. Elakartam égetni mindent magamon, amihez hozzáért.
Mondtam anyának hogy mindig odajön beszélgetni, azt nem említettem hogy fogdosott is. Ő se kedveli a fickót az állandó piaszag miatt és beszélt vele hogy ne jöjjön oda hozzánk többet.
Szerintetek jól tettem, hogy szóltam anyának? Vagy csak túlreagáltam egy részeges férfit aki csupán társaságot akart a vonaton? Azóta ránk se néz, köszönni se köszön.
Egy részem megnyugodott hogy többet nem jön oda és nem hoz kényelmetlen helyzetbe, de ott van bennem a bűntudat hogy talán tényleg csak túl barátságos és ezért fogdosta a térdeimet.. de azért azt se akartam, hogy a 15 éves húgomnak is fogdossa a lábait.
Igazából hülyeségnek gondoltam ezt kiírni ide, de érdekelne más véleményt. Ti mit csináltatok volna a helyemben? 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!