Kedves nők, mit szólnátok ha valaki (egy művész) lerajzolna titeket mondván hogy gyönyörűek vagytok?
Hol rajzolna le? Mármint nem jut eszembe olyan hely, ahol egy helyben vagyok annyi ideig, hogy el tudja készíteni a rajzot.
Nem tudom, mit szólnék. Ez nagyon könnyen lehet ijesztő is. Nem örülnék egy ilyen kezdésnek.
18/L
Egyszer voltam egy rendezvényen ott egy grafikus rajzolt portrét az emberekről, gondoltam kipróbálom rólam mit alkot, hát nem igazán hasonlított rám a kép.
Egyébként, ha valaki egy szuper alkotással jelentkezne, hogy lerajzolt, mert szépnek gondol nagyon meglepődnék és gratulálnék a munkájához és a tehetségéhez.
Ki nem állom, amikor akármilyen elenkező nemű azzal próbál nyomulni, hogy "gyönyörű" vagyok. Ha meg titokban csinálja, akkor két dolog jutna eszembe.
1. Kukkoló
2. Ugyanazzal a metróval utazunk mindennap és ott rajzolt le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!