Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jó szemüvegesnek lenni?

Miért jó szemüvegesnek lenni?

Figyelt kérdés

Tudnátok felsorolni érveket?

Ma kaptam meg a szemüvegemet és érdekelne, szerintetek miért jó szemüveget viselni, mi jó a szemüveges emberekben, akár külső szemmel, akár tapasztalatból.:)

2019. aug. 16. 12:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Védi a szemet :)
2019. aug. 16. 18:49
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért, jó szemüvegesnek lenni? Nem vettem észre. 60 felé kullogva került az orromra, egyelőre csak olvasáshoz, de így is rühellem.
2019. aug. 17. 18:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Anélkül tudsz olvasni?
2019. aug. 17. 19:13
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tőlem kérdezed, uccsó; tudok. Csak rövid a karom, hogy olyan messze tartsam a könyvet, ahol látom. A lábujjammal meg körülményes lapozni, mert a franc se nyalogatja. :-))
2019. aug. 18. 18:59
 25/25 anonim válasza:
100%

Hogy miért jó szemüvegesnek lenni?

Hát én pl. egész gyerekkoromba az szerettem volna lenni, de sajnos akkor jó volt a szemem. Tudod nekem nagyon rossz érzés volt, hogy az osztályba egy csomóan lesznek szemüvegesek, én meg nem. Mindig is irigyeltem a szemüvegeseket (najó max -3,75 dioptriáig), mert egy csomó embernek jól tud állni, szóval öltöztet. Ha lett volna rá lehetőség akkor, simán elcseréltem volna mondjuk a 0 dioptriás szemem mondjuk egy -2,5 dioptriásra.

Haha többé már nem kell rájuk irigykednem, mert úgy hozta a sors, hogy idén én is az lettem, mondjuk nem sok, mindössze -0,75 dioptria...........olyan boldog vagyok hogy az lettem, mindig hordom. Sőt reménykedem benne, hogy tovább romlik, mert ezt a dioptriát kicsit keveslem. Nehéz lenne szavakba önteni, de szemüveggel valahogy többnek érzem magam.

Hátrányként viszont megemlíteném, hogy igencsak szét tudja az ember orrát a nap végére nyomni.

25/F

2019. aug. 18. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!