Miért jó szemüvegesnek lenni?
Tudnátok felsorolni érveket?
Ma kaptam meg a szemüvegemet és érdekelne, szerintetek miért jó szemüveget viselni, mi jó a szemüveges emberekben, akár külső szemmel, akár tapasztalatból.:)
Hogy miért jó szemüvegesnek lenni?
Hát én pl. egész gyerekkoromba az szerettem volna lenni, de sajnos akkor jó volt a szemem. Tudod nekem nagyon rossz érzés volt, hogy az osztályba egy csomóan lesznek szemüvegesek, én meg nem. Mindig is irigyeltem a szemüvegeseket (najó max -3,75 dioptriáig), mert egy csomó embernek jól tud állni, szóval öltöztet. Ha lett volna rá lehetőség akkor, simán elcseréltem volna mondjuk a 0 dioptriás szemem mondjuk egy -2,5 dioptriásra.
Haha többé már nem kell rájuk irigykednem, mert úgy hozta a sors, hogy idén én is az lettem, mondjuk nem sok, mindössze -0,75 dioptria...........olyan boldog vagyok hogy az lettem, mindig hordom. Sőt reménykedem benne, hogy tovább romlik, mert ezt a dioptriát kicsit keveslem. Nehéz lenne szavakba önteni, de szemüveggel valahogy többnek érzem magam.
Hátrányként viszont megemlíteném, hogy igencsak szét tudja az ember orrát a nap végére nyomni.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!