Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jó szemüvegesnek lenni?

Miért jó szemüvegesnek lenni?

Figyelt kérdés

Tudnátok felsorolni érveket?

Ma kaptam meg a szemüvegemet és érdekelne, szerintetek miért jó szemüveget viselni, mi jó a szemüveges emberekben, akár külső szemmel, akár tapasztalatból.:)

2019. aug. 16. 12:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Mert Harry Potter is szemüveges! :D

Egyébként az emberek hajlamosabbak okosabbnak megítélni miatta. Biztos jól is áll neked, ha először furcsa is.

De ez olyan, mint hogy miert jó barnahajúnak lenni. Lehet jó is, rossz is, de az számít igazán, hogy te mit tudsz kihozni belőle.

2019. aug. 16. 12:52
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem jó, én nem szerettem soha. Nekem kényelmetlen, nyomta az orrom, feküdni sem lehet benne normálisan, könnyen koszolódik, minden meglátszik rajta (pl. ujjlenyomat vagy, ha hozzáér a hajad), folyton törölgetni kell, esőcseppes, havas, vigyázni kell rá és drága megcsináltatni, izzadtam alatta. A kontaktlencsét sokkal jobban szeretem, mint a szemüveget. Max. tényleg én is csak annyit tudok mondani, hogy valakinek jól áll a szemüveg.
2019. aug. 16. 13:21
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Okosabbnak látszol benne. Van akinek kifejezetten jól áll.

Ami pedig a legfontosabb: jól látsz benne.

2019. aug. 16. 15:37
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Clark Kent is szemüveges, aztán egy szuperhős 😁
2019. aug. 16. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
81%

"Ha biciklizés nem repül a szemedbe bogár mert a szemüveg megvéd"

"Kerékpározásnál jó a szemüveg, mert nem szárad ki a szemed és nem megy bele a bogár a szemedbe."

Ha biciklis szemüveged van, akkor igaz csak ez az állítás.

Egy átlagos szemüveg pont semennyire nem véd meg sem a rovaroktól, sem a széltől, sem az esőtől. Sőt, az esetek 90%-ban még rosszabb is, mert nem elég, hogy bemegy alá a rovar, még 2-3-szor neki ütközik a szemüvegnek is, így ha elsőre nem a szememben landol akkor még 2-3-szor megpróbálja mire kijut.

2019. aug. 16. 17:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy előnyök:

- Látok vele, nyilván ez a legfontosabb.

- Ha nem romlik az ember szeme és vigyázik a szemüvegre akkor évekig el lehet lenni 1-2-vel.

- Olcsóbb mint egy szemműtét, persze ez is relatív. Zárójelesen megjegyzem, hogy tapasztalatom szerint nem mindig a drágább a jobb.

- Fényre/UV-ra sötétedő lencsével nem b..ssza a szemem a nap. Amíg nem volt ilyen szemüvegem addig folyamatosan könnyeztem, hunyorogtam.

- Állítólag jól áll, legalábbis jobban nézek ki vele mint nélküle.

2019. aug. 16. 17:24
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

15 tehát kifejezetten szükséges kellék a szemüveg :) ha már úgy is van, akkor nem kell másik, csak, ha színezettet akarsz.

Mondjuk goggles-ben kényelmetlen.

Köszi a megerősítést :)

2019. aug. 16. 17:34
 18/25 anonim válasza:
100%
Vannak akik jobban néznek ki szemüvegben mint nélküle. Sajnos ez rólam nem mondható el, borzalmasan áll, kiemeli a nagy orromat, optikailag kisebbíti az amúgy is kis méretű szemem.Alig várom hogy majd kontaklencsém legyen. Szóval számomra semmi előnye Nincs a szemüvegnek.
2019. aug. 16. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legrosszabb benne az, hogy soha nem adnak szuper éles szemüveget. Mert nem kell olyan jól látnom. A büdös életben nem fájt szemüvegtől a fejem, attól viszont igen, hogy hunyorgok, mert elmosódva látok szemüvegben is. Azt akarom, hogy olyan erős szemüveget adjanak, amiben úgy látok, mint akinek tökéletes a látása.
2019. aug. 16. 18:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Évtizedek óta az vagyok, megszoktam. Jobb vele olvasni, élni, igaz így is egyre romlik a szemem.
2019. aug. 16. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!