Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, nők! Ti szerettek...

Lányok, nők! Ti szerettek szemüvegesnek lenni? Hányas a szemetek?

Figyelt kérdés

2019. jan. 20. 04:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Részben igen, mert jól áll. Feles.
2019. jan. 20. 04:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem. Mármint maga a szemüveg jól áll, és szeretem, mint kiegészítőt, 3 is van. De akkor szerettem, mikor feles voltam, és nem volt nagy cucc, ha nem volt rajtam szemüveg.

Azóta -4.00/-3.50 a szemem, így ha nem tudom, hol a szemüvegem, nyomhatom neki magam minden bútornak, hogy merre lehet. :)

Főleg kontaktlencsét hordok.

2019. jan. 20. 11:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem. Drága és nehezen találni a fejemrevalót plusz csak akkor fogok tényleg jól látni, ha megműtettem. Jól áll, kereted ad az arcomnak, mert gyenge a szemöldököm, de jobb lenne nélküle na meg kicsinyíti a szemem, állandóan vigyázni kell rá, ha nincs rajtam semmit se látok. Asszem -2.5 dioptria.
2019. jan. 20. 12:28
 4/11 anonim ***** válasza:

-3.50 mindkettő.

Utálom a szemüveget. Nem is áll jól. Kontaktlencsét használok. Sokkal kényelmesebb és nem akadályoz semmiben.

2019. jan. 20. 13:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én utálom. Jól áll, feldobja az arcom, öltöztet meg nem tudom még miket szoktak mondani az emberek, de én nem szeretem. Kényelmetlen, útban van, zavar, hogy látom a keretet, folyton törölgetni kell, mert minden meglátszik rajta (pl. ujjlenyomat, vízcsepp) meg bepárásodik... akkor vigyázni kell rá, hogy ne törjön össze stb. Ezzel szemben a kontaktlencsét reggel beteszem, este kiveszem és ennyi, ezerszer kényelmesebb számomra. Amúgy mindkét szemem -0.75.
2019. jan. 20. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Én szeretek szemüveget hordani, mert találtam egy szép darabot, ami tetszik és illik is hozzám. Már évek óta szemüveges vagyok, úgyhogy már a részemmé vált a szemüveg, és furcsán érzem magam nélküle. Neha le szoktam venni, ha estefelé az ágyban pihenek. 6 és feles, de nélküle is látok mindent, csak homályosan. Olvasni is tudok nélküle (nem szoktam, tudom, nem tesz jót).
2019. jan. 20. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én lassan 15 éve vagyok szemüveges, szóval megszoktam. Tavaly októberben csináltattam újat, nagyon tetszik a jelenlegi keret. :) Egyébként - 9, illetve - 9,25 a szemem.

24/L

2019. jan. 20. 16:45
 8/11 Metionin ***** válasza:
Én utálom, párásodik, fénycsíkok amikor olyan a fényforrás, torzít evésnél vagy lépcsőzésnél, esőben semmit se látok, plusz az összes ferde mert az egyik fülem feljebb van mint a másik, szóval kontaktlencsét hordok lassan 5 éve. 28 vagyok, a dioptriám -2,5/-2,75 és 13 éves korom óta van szemüvegem.
2019. jan. 20. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek szemüveges lenni, vaksi vagyok, -4,75; -5.25 a dioptriám.

Kontaktlencsét hordok kb mindig, itthon viszont szemüveg. Nem utálom a szemüveget olyan nagyon, de macerás, párásodik, koszos lesz, nem áll rosszul a jelenlegi keret, viszont szemüveg nélkül sokkal jobban érzem magam, úgy látszanak a nagy szemeim, nem csak egy nagy keret a fejem:D Kontaktlencsét pedig csak berakom reggel, már nagy a rutin, kb 5 éve használom:)

20/L

2019. jan. 20. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Baba korom óta van szinte. Utálom és mindig is utáltam. Különböző dioptriásak, nem tudom fejből (sokszor változott már és még fog is), de az egyik pluszos a másik pedig minuszos.
2019. jan. 22. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!