Van itt rajtam kívül, olyan ember akit semmi nem érdekel tojik a világra, el van magában, mint a befőtt, jóformán olyan mint egy fadarab?
Már maga a kérdés azt mutatja, hogy azért te sem vagy ezzel maradéktalanul elégedett és nem vagy el olyan jól. A boldogtalan ember segélykiáltása. Én a szociális fóbiámat cinikussággal és mogorvasággal takartam, de legbelül nagyon vágytam barátokra és emberi kapcsolatokra. Csak normális, szociális és vidám akartam lenni, de a kezeletlen mentális betegségem miatt erre képtelen voltam.
Sok időbe telt, mire rávettem magam a terápiára és elkezdtem gyógyulni. Sajnos nem fogja senki meglépni ezeket helyetted.
Világ életemben ilyen voltam.
Semminek nem örülök, néha megjatszom hogy huhhhh de jó.
Soha nem szerettem barátkozni, senkit nem bírok ha valakit kedvelek az nagyon ritka.
Munkát és albérletet keresek most éppen mert innen el kell mennem nem bírom ezt tovább hogy hülyének néz a családom azért mert ilyen vagyok.
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
Irhatsz ha gondolod.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!