A saját családom furcsának tart, de miért?
Az élet nagy dolgai alatt mikre gondolsz?
Én kb hasonló vagyok csak lányba.
Én akkor örülök ha nincs ember a közelembe mert amit leműlvelnek, kibeszélik egymást stb erre kinek van szüksége?
Normális emberi kapcsolatok nincsenek mert mindenki csak utálkozik, szidja a másikat.
Én 19 vagyok, egyetem előtt úgy döntöttem, hogy egy recepciós állást elvállalok a nyárra, hogy félretehessek egy kis pénzt. Lehet, hogy én vagyok naiv, de én szeretem a vendégeket, akik normálisan viselkednek, nincs gondom a főnökömmel, és ezt már nem is szeretem hangoztatni, mert az egész évben ott dolgozó munkatársaim törvényszerűen utálnak mindent és mindenkit.
Szerintem ha valaki jól érzi magát a bőrében anélkül is, hogy kibeszélne, ócsárolna másokat, panaszkodna mindenre, akkor a többi ember a környezetében, aki vele ellentétben mindenben csak a rosszat látja, hamar kiközösíti, nehogy már ő jól érezze magát. :/ Ezért én már nem is szívesen beszélgetek velük, csak amennyit nagyon muszáj. Emiatt engem furának tartanak, valamilyen szinten úgy, mint téged a családod, de nekem nincs vele bajom. Ameddig nekem megfelel minden így, addig nem fogok elégedetlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!