Hogyan lehet valaki annyira irigy a saját családtagjára hogy az utálatba megy át, és inkább vadidegen emberek társaságát keresi?
Van itt valaki aki szintén így járt ?!
Hogy a saját családtagja inkább vadidegen emberek társaságát keresi mindezt az irigység miatt. Te mit tettél/hogyan kezelted a helyzetet amikor a rokonod irigy rád?!
Nem is értem az irigység hogy mehet át utálatba? ( Családon belül ).
Már az eleve rossz ha a saját rokonod irigy rád, nade az hogy ez még utálatba is menjen át hihetetlen! Hogy lehet ez?!
A kérdésből semmi nem derül ki.
Attól, hogy az embernek van egy családja amibe belecsöppen nem köteles szeretni vagy egyáltalán elviselni őket. És ehhez irigység sem kell. Lehet csak simán utál téged, még az is lehet, hogy okot adtál rá. Az irigységgel takarózó emberek általában a legrémesebbek :)
Dehogy is, nem adtunk rá okot (utálatra.) Nem erről van szó.
Tényleg irigyek. Vissza lehet hallani dolgokat, más emberektől tudod?! Nem én találtam ki.
Szerintem meg az a rémes ha valaki a rokonára irigy. Én nem kitaláltam hanem megtudtam ezt.
Hosszú a történet ha valakit érdekel bővebben kifejtem. Csak általánosságban kérdeztem ti hogyan kezelitek a helyzetet ha veletek előfordult már ilyen?
Egyaltalan nem vagyok biztos abban, hogy irigyek. Szerintem csak siman utalnak, mert tahoparaszt modon viselkedtel veluk, vagy egyeb oka van.
Mi peldaul jobban elunk, mint a testveremek, de megsem beszelunk veluk 12 eve, mert ki akarta koltoztetni a szuleinket a hazukbol, meg ugyvedet is fogadott a celert (nem sikerult neki). Szoval nem irigyseg, hanem megvetes.
Ne gondold, hogy mindenki, aki nem all veled szoba, az irigy rad. Egyszeruen nem vagy szeretetre melto. Ennyi.
Nekem anyám ilyen. Gyakran csak pát az irigysége mértéktelen vásárlásba vagy idegenek felé mutatott indokolatlan bizalmaskodásba.
Mit lehet ellene tenni? - nagyon semmit. Elfogadom így
Ha valaki utál, azért biztos te is tettél érte rendesen. Csak úgy a semmiért nem fognak utálni, hidd el! Te hogy viselkedsz? Milyen ember vagy? Nyilván te másképp látod magad, mint egy kívülálló, különben nem gondolnál ilyeneket. Ha engem valaki utál, vagy megharagszik rám, végiggondolom, hogy mi az oka és rá is jövök. Van, hogy csak egy ostoba félreértés, de van, hogy tényleg bunkó voltam. Nézz mélyen magadba!
A dicsekvés, nagyképűség, rosszindulat, sz.arkeverés, mások lenézése stb. mind mind olyan tulajdonságok, amiért nem irigyelni fognak, csak utálni és sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!