Hogyan lehet valaki annyira irigy a saját családtagjára hogy az utálatba megy át, és inkább vadidegen emberek társaságát keresi?
Van itt valaki aki szintén így járt ?!
Hogy a saját családtagja inkább vadidegen emberek társaságát keresi mindezt az irigység miatt. Te mit tettél/hogyan kezelted a helyzetet amikor a rokonod irigy rád?!
Olyanokat hallok vissza hogy az eszem megáll. Nem csak pénzről van szó.
Van akiknek az is fáj hogy Ő túlsúlyos én pedig normál testalkatú vagyok. És én Ő szerinte csinosan öltözködhetek, Ő pedig nem tud mert túlsúlyos, elhízott. Én soha nem tettem megjegyzést arra hogy elhízott, ellenben Ő állandóan piszkál a hátam mögött csak azért mert "normál súlyú" vagyok.
Ilyenek is vannak!!!
Nő vagyok és az fáj neki hogy 55-60 KG vagyok, nem 170 KG mint Ő, és ez fáj neki hangoztatja is. Erről én nem tehetek!
Ilyen gyerekes dolgok. Egy példa a sok közül.
"Egyszeruen nem vagy szeretetre melto. Ennyi."
Az a nem szeretetre méltó pszichopata, aki ilyet bárkinek képes leírni. Nem vagy normális, ember. Pláne ismeretlenül. Még a legdurvább gyilkosokat is szereti valaki. Nehogy már egy embert egy vélt rossz tulajdonsága miatt kiutálj a világból. Nézz magadba, mert ezek szerint benned nincs szeretet, de az nem más hibája.
Kérdező: mi is jártunk hasonlóképp. Nem tudom hogyan kezelni, kerülöm vele a közös témákat, próbálok minél szerényebb lenni, és nem mondok el neki semmit. Így úgy ahogy fenn tudom tartani a kapcsolatot vele (közeli rokon).
5# és 6# leirta tökéletesen az igazat.
És egyik sem pszichopata :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!