Ha vannak itt metálos lányok elmondanátok ti miket hallgatok és mit szerettek a műfajban?
Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 16:30
21/24 anonim válasza:
Judas Priest, Battle Beast, Lacuna Coil, Mötley Crüe, Motörhead Powerwolf, Sabaton, Dimmu Borgir, Slipknot, Motionless in White, Crafle of Filth, Moonspell, Fight The Fury, Disturbed, Nightwish, Paradise Lost és Bullet For My Valentine (szigorúan a Gravity előtt. :P)
22/24 A kérdező kommentje:
háát ja a pózer bandás vádat megcáfoltátok xd
2019. aug. 9. 23:28
23/24 anonim válasza:
AC/DC, Alice Cooper, Amon Amarth, Avenged Sevenfold, Bathory, Black Sabbath, Bring Me The Horizon, Burzum, Children of Bodom, Dalriada, Dimmu Borgir, Ensiferum, Finntroll, Five Finger Death Punch, Guns N' Roses, Hammerfall, Heaven Shall Burn, Heidevolk, Iron Maiden, Isengard, Kárpátia, Korn, Korpiklaani, Leander Kills, Leander Rising, Lordi Marilyn Manson, Metallica, Motörhead, Mötley Crüe, Paddy and the Rats, Powerwolf, Rammstein, Road, Sabaton, Slayer, Slipknot, Steel Panther, System of a Down, Tankcsapda, Tyr, Wardruna, Wintersun
Ezeken kívül még punk zenét hallgatok néha, ezeket nem soroltam fel, mivel a kérdés a metálra irányult.
Egyébként én nem hiszem, hogy meg lehetne magyarázni, miért szeret valaki egy adott zenei műfajt.
24/24 A kérdező kommentje:
wow. az a burzum különös megnyugtatta a pici szívem :) xd
2019. aug. 11. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!