Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vannak itt metálos lányok...

Ha vannak itt metálos lányok elmondanátok ti miket hallgatok és mit szerettek a műfajban?

Figyelt kérdés

2019. aug. 7. 16:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Na, pont ki akartalak javítani, hogy összemostad a death és a black metal-t... xD De akkor nem, megnyugodtam. :D Egyébként a Morbid Angel sem rossz, de tőlük nem sok dolgot hallgattam még.
2019. aug. 7. 20:34
 12/24 A kérdező kommentje:
egyébként a nile-nál szerintem jobb a brain drill. de hasonló kaliber a 2 banda xd
2019. aug. 7. 20:42
 13/24 A kérdező kommentje:
legjobb death metál szám ever! xdx https://www.youtube.com/watch?v=dP7FWTPM_oE
2019. aug. 7. 20:43
 14/24 Dziki válasza:
92%

Nightwish, Dalriada, Kanseil (szicíliai folk metal), Beast in Black, Tales of Evening, Amon Amarth, Brothers of Metal, Torian, Ancient Bards, Elanor, Rhapsody of Fire, Imperial Age, Arch Ememy, Anorexia Nevrosa, Daedric Tales, Wintersun, Dragonforce, Drow, Echonald, Twilight force, Unleash the Archers, Stromraizer, Sellsword, Akheth, Silent Knight, Icewind Tales, Thunderforce, Storm Seeker, Alestorm, Gloryhammer, Hexenwood, Behemoth, Sabaton, Cradle of Filth, Dragony, Korpiklaani, Lacuna Coil, Lies of the Machine, Metalwings, Childen of Bodon Númenor, Iron Maiden, Wisdom, Týr, Sólstafir, Kalidia, Prototype, Vandor, PrimalForst, Hammerfall, Cross Borns, Wind Rose, Everfrost, Palantír, Ravenia, Skyclad stb.

A gyorsaságát, riffeket, szólókat, a dobnak a hangját, és a dalszövegeit szeretem ebbe a csodálatos műfajban.

2019. aug. 8. 10:12
 15/24 anonim ***** válasza:
31%
Juj, a pózerhad lepontozott. :O
2019. aug. 8. 10:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem metalos csajokról mindig az arch enemy szõke énekese ugrik be. Na az a nõ ahhh 😍
2019. aug. 8. 10:44
 17/24 A kérdező kommentje:
Dizike 3 éve vagyok maggot ( metalhead) de ennek a felét se ismertem úgyhogy megvan a mai program :)
2019. aug. 8. 11:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
csak részben metál zenekarok, de: Ayreon, Lacuna Coil, Kyuss, Porcupine Tree
2019. aug. 8. 19:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
ja meg még Opeth, Apocalyptica
2019. aug. 8. 19:11
 20/24 A kérdező kommentje:
az opeth nagyon zsúr csak a 15 perces szám nekem kicsit erős :)
2019. aug. 8. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!