Elmondanátok egy jó nőismerősötöknek, hogy a férje férfiakkal csalja?
Én a férfivel beszélnék elsőként. Nyilvánvalóan a szexuális úton terjedő betegségek is problémát tudnak okozni, de szerintem sokkal fontosabb azt tudnia neki is és a feleségének is, hogy igazából kihez vonzódik.
Ha a nő helyébe képzelem magam, akkor sokkal inkább legyen egy kellemetlen betegségem, minthogy a férjem, akit szeretek, tisztelek és akivel le tervezem élni az életem, a hátam mögött csaljon, ráadásul férfiakkal.
Egyébként semmi bajom nincs a melegekkel, csak valószínűnek tartom, hogy ha a férjet a férfiak hozzák igazán lázba, akkor az egész addigi kapcsolat egy nagy hazugság volt, nulla vonzalommal, ami talán sokkal kiborítóbb, mintha csak egy másik nővel kavarna. Akkor legalább volt valós alapja a szerelmüknek, de ha a pasi meleg, akkor végig hazudott. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!