Apám csalja anyámámat, ti elmondanátok neki? 15/L
Én elmondanám.
Ez a család tönkre ment már abban a pillanatban, mikor apád félrelépett, de lehet hogy már előtte is.
Hazugságban élni rosszabb, mint a nem annyira kellemes igazsággal.
Ennyi idős voltam, amikor anyám szerelmes lett egy másik férfiba. Azt nem tudom, hogy megcsalta-e az apámat, nekem az az érzésem, hogy nem, de ez már sose derül ki.
Mivel sokat változott a viselkedése, kérdeztem, mi van vele, akkor elmondta a helyzetet. Én is gondolkodtam, továbbadjam-e, de nem kellett, megoldották ők ketten.
Mondjuk én azt se bántam volna, ha szétesik a család és azt se, ha nem. Ahogy te is írod, mindenhogy rossz így. Csak békére és nyugalomra vágytam, meg két szülőre, akik boldogok, vagy legalábbis jól érzik magukat a bőrükben.
Végül nem váltak el.
Annyit jegyezz meg, hogy nem a te felelősséged, hogy a szüleid házassága szarban vagy. Ha elmondod, amit tudsz, ha nem. Mert lehet, hogy mérgükben téged hibáztatnak majd, hogy elmondtad/nem mondtad el. Akkor sincs felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!