Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmondanátok a családnak ha...

Elmondanátok a családnak ha rosszindulatú daganatot találnának nálatok?

Figyelt kérdés

Ne kerülgessük, rák.

Elmondanátok a családnak vagy majd csak akkor amikor a betegség előrehaladása miatt letagadhatatlan lesz?

Most még ugye semmi se látszik le lehet tagadni ill fel se merül hogy beteg vagyok.

Orvoshoz meg titokban megyek.

2017. nov. 28. 20:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Elmondanám

Jogukban van tudni

2017. nov. 28. 20:18
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát bocs de JOGUKBAN semmiképp sincs. Miért is lenne.

Az én testem. Az én életem. Ha beledöglök a daganatba az is az én sorsom.

2017. nov. 28. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen csak gondold el valami baj történik ne adja isten de bekerülsz a kórházba a családod pedig el sem tudja képzelni mi történhetett veled.Jobb ha tőled tudják mit egy soha nem látott orvostól.
2017. nov. 28. 20:21
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Attól függ, melyik családról beszélünk. Egy házastársnak a szó szoros értelmében jogában áll tudni, mert az ő jövőjére is hatással lesz a betegséged és halálod nem csak érzelmi, hanem anyagi szempontból is.

Ha a szüleidnél laksz, szintúgy.

Ha teljesen külön élsz, anyádra évente egyszer nyitod rá az ajtót és rajtad kívül mindenki le van szarva, akkor természetesen senkinek se kell elmondanod, "dögölj" csak meg egyedül nyugodtan.

2017. nov. 28. 20:22
 5/13 A kérdező kommentje:

" de bekerülsz a kórházba"

.... arra mérget vehetsz hogy bekerülök. csak idő kérdése. de az orvostól nem tudhatják meg. azért enyire lámák se legyünk már. orvosi titoktartás... hm?

2017. nov. 28. 20:23
 6/13 A kérdező kommentje:

Na igen valóban meg az is érdekes szempont hogy elmondhatom kb bárkinek na de kit érdekel.

Na ez is kérdés.

2017. nov. 28. 20:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú helyzet, de hidd el másokra is hatással van. Jobb lenne beavatni őket minél előbb.
2017. nov. 28. 20:29
 8/13 A kérdező kommentje:

Na azért még temetni se kell, lesz még kemó.

Csak segit. vagy nem.

2017. nov. 28. 20:30
 9/13 anonim ***** válasza:
A te döntésed de semmi értelme titkolózni úgy is látszani fog rajtad.
2017. nov. 28. 20:31
 10/13 A kérdező kommentje:

Na de épp ez volt a kérdésem....

hogy látszani fog igen és akkor már nem kérdés elmondjam-e mert tagadni se tudom

a kérdés az most mondjam.e amikor még nem látszik és simán letagadható

2017. nov. 28. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!