Hogy lehet valaki ilyen rosszindulatú, ostoba?
Figyelt kérdés
Szombaton elmentem nagyszüleimhez, aztán mamám ebéd után mondta, hogy agódik miattam mert azt hallotta rossztársaságba kerültem. Én csak ülltem és megállt a kávé a számban mert nem értettem míért mond ilyet. Vissza kérdeztem, hogy ezt honnan gondolja. Erre azt válaszolta, mondták neki, hogy járnak értem a bünözők minden féle luxus autokkal mostanában és csak reggel vagy hajnalban hoznak haza. Egyből tudtam (később ki is derült),hogy megint az a pletykagyáros szomszéd öreg asszony kavarja a s**rt. Az egész szerintem abból indult, hogy mostanában elszoktam menni a haverokkal horgászni ezért valaki mindig értem jön egy Mitsubishi L200 vagy egy Ford Ranger vagy egy BMW X3. Nagyon gengszter igaz? Másik haverom akivel moziba szoktunk menni,vagy a Golfjával jön vagy ha az nem szuperál akkor a szülei Passat-jával. Lényeg a lényeg elég sok autó fordul meg nálunk de akkor is nem értem miért kell ilyen hülye pletykákat terjeszteni az emberről.2017. máj. 7. 20:15
1/1 anonim válasza:
A kis ember folyton másokról beszél, a nagy ember másoknak teremt boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!