Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elhagytak a barátaim mert...

Elhagytak a barátaim mert "beteg lettem" mit csináljak hogy ez ne fájjon?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy vannak mentális problémáim orvoshoz járok vele. A barátaim amint megtudták elkezdtek velem flegmán bánni és kibeszélni a hátam mögött és az 1 hetes közös nyaralásunkat is lemondták mert oda én nem kellek mert csak feszültséget generálok vagy elrontom a hangulatukat. Pedig már nagyon vártam ezt az egészet ahányszor eszembe jut sírok pedig nem tettem ellenük semmit mindig számíthattak rám jókat nevettünk együtt sosem éreztették velem hogy nem kedvelnek most meg ez történt...Már nem is írnak nekem.Mit csináljak hogy ez ne fájjon úgy érzem széthasad a szívem magamra maradtam. 1 évig még velük fogok járni e

suliba és tudom hogy folyton én leszek a téma és rólam fognak beszélni hogy "nézzétek egyedül van" "nem barátkoznak vele"

2019. júl. 19. 23:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a magyar társadalom ilyen.

Akik lenéznek a betegséged miatt, vagy amiatt, hogy szakemberhez jársz, gyanítom, némelyiknek legalább akkora szüksége lenne egy szakemberre...

Ezek nem barátok, inkább gyökerek, ne foglalkozz velük.

A hiba nem a te készülékedben van.

Fel a fejjel :)

2019. júl. 20. 01:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen nem barát, ez ilyen egyszerű.

Neked pont támogatásra lenne szükséged, és nem arra, hogy faképnél hagyjanak.

Tudom, hogy nagyon nehéz az, hogy csak úgy ne foglalkozz ezzel, de sajnos mást nem igazán tehetsz.

Nagyon megsajnáltalak a kérdésedet olvasva, tényleg :(

De úgy gondolom, hogy, amint sikerül kimásznod a depresszióból, szorongásból, és újraépíted más emberekkel a kapcsolataidat, akkor rájönnek, hogy tévedtek, és jól pofára esnek majd.

Ha nekik fog kelleni segítség, és nem kapnak majd, akkor megértik.

Hiszen minden ember elnyeri méltó büntetését.

Erre gondolj.

Jó gyógyulást kívánok

2019. júl. 21. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!