Miért érzem ezt? Csak szerintem beteg? Szerintetek hülyeség?
Figyelt kérdés
Van egy netes barátom, aki srác. És nyáron bejött nekem, én meg elmondtam neki (azóta is ugyan ugy beszelunk) de van egy olyan erzesem, hogy minket egymasnak teremtettek. Viccet felre téve, (o a tavolsag miatt utasitott el) miota neki elmondtam, volt masik 2 srác akikkel igy alakukt, aztán a végén mégse jött össze. És totál egyformák vagyunk.
Tudom, nehéz ezt így átlátni, meg átérezni, de nekem ez az érzésem.
2018. nov. 3. 23:37
1/5 anonim válasza:
De most mi a kérdés? Mit érzel? Jót érzel?
2/5 A kérdező kommentje:
Azt érzem, hogy egymásnak teremtettek minket
2018. nov. 4. 01:48
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek hülyeség ez az erzes?
2018. nov. 4. 01:49
4/5 anonim válasza:
Nem hülyeség. Még akár olyan ikerlángok is lehettek ti ketten, akiknek most nem egymással van dolga. Vagy nemtom, de szerintem lehettek, de ez most csak egy példa volt. Nem hülyeség ami felmerült benned.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak furcsa, mert soha nem fogunk egy varosba lakni a mostani tervek szerint.
Ő megy vissza jovore ahol szuletett, en meg 3 ev mulva megyek oda ahol most van
2018. nov. 4. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!