Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek van olyan barátotok...

Nektek van olyan barátotok akit itt neten ismertetek meg és azóta szinte a legjobb barátotok lett?

Figyelt kérdés
22L
2019. júl. 17. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem merem soha többé használni azt a kifejezést, hogy "legjobb barát".

Nem itt, de neten találtam barátokat, akik többet adtak mint egy rendes hús-vér "barát".

2019. júl. 17. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem van, Dzseni.
2019. júl. 17. 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Nekem volt egy, de sajnos nagyon csúnya lett a vége. Vigyázni kell az internetes barátkozással, mert lehet, hogy azt hiszed teljesen kiismerted az illetőt, de egy idő után megmutatja egy olyan oldalát, amivel 10 perc alatt tönkretesz mindent.:D
2019. júl. 17. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen. 4 éve ismerjük egymást, és pár nap múlva lesz az első találkozásunk egy fesztiválon. Sajna csak egy napig.
2019. júl. 17. 19:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem El Nath, már 3 éve, néha csinálok, mondok hülyeségeket, de remélem tudja, hogy szeretem.
2019. júl. 17. 19:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt leírnátok hogy hol, milyen internetes felületen ismerkedtetek meg?
2019. júl. 17. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Én itt. (3-as válaszoló)
2019. júl. 17. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Volt egy chates közösség ami innen is toborzott és ott.
2019. júl. 17. 19:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnak ugyan nem nevezném, de az egyik legjobbnak mindenképp Itt a gyakorin ismertem meg kábé 5 éve, azóta leginkább facen tartjuk a kapcsolatot, de alkalomadtán személyes találkozókat is összehozunk. Szerencsére nem az ország két végén lakunk egymástól.

Egy nálam három évvel fiatalabb lánykáról van szó, de mégis jóval felelősségtudatosabb, szorgalmasabb és érettebb felfogású nálam, épp ezért sokszor úgy anyáskodik felettem és próbál "nevelni", terelgetni engem, mintha minimum a nővérem lenne :D De épp ezért becsülöm őt annyira, mert akármennyi saját problémával is küszködik a magánéletében, mindig tud rám időt és figyelmet szakítani, ha tudja, hogy nincs minden rendben velem. És ezen sok másik barátom megbukott már, akiket régebb óta ismerek.

25/F

2019. júl. 17. 20:13
 10/12 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

Osztálytársammal játszottunk egy online játékkal, és rajta keresztül ismertem meg. Aztán skype-oltunk egy csomót, később átmentünk Discordra.

2019. júl. 17. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!