Ti hogy ismertétek meg a legjobb barátnőtöket?
A régi barátnőmmel szomszédok voltunk tehát kiskorunk óta ismertük egymást. Miután elköltöztünk megszakadt a barátságunk:(
A mostani legjobb barátnőmmel elég viccesen ismerkedtünk meg. Amikor idejöttem a mostani sulimba kölcsönösen ki nem állhattuk egymást. Nagyvárosi k....nak gondoltuk a másikat. Aztán összementünk biciklivel és neki álltunk beszélgetni. Mindig egyre többet beszélgettünk most meg szinte mindig együtt vagyunk :D
Az egyik legjobb barátnőmmel egy kedves, de annál barátságosabb és családiasabb fórumon ismerkedtem meg. Sokat beszélünk azóta minden nap, 2,5 éve ismerjük egymást, találkoztunk élőben is többször...
A másikat Gyakorikérdéseken keresztül (vele is sokszor találkoztunk már) 2 éve, barátokat keresett, akik őszinték, megbízhatóak és nincsenek benne balhékban, és jelentkeztem... :)A barátságunk azóta tart.
Illetve van két ifjúsági közösség, akik szintén a legjobb barátaim, nem sorolom fel mindegyiküket... Oda egyszerűen becsatlakoztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!