Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti hogy ismertétek meg a...

Ti hogy ismertétek meg a legjobb barátnőtöket?

Figyelt kérdés

A régi barátnőmmel szomszédok voltunk tehát kiskorunk óta ismertük egymást. Miután elköltöztünk megszakadt a barátságunk:(

A mostani legjobb barátnőmmel elég viccesen ismerkedtünk meg. Amikor idejöttem a mostani sulimba kölcsönösen ki nem állhattuk egymást. Nagyvárosi k....nak gondoltuk a másikat. Aztán összementünk biciklivel és neki álltunk beszélgetni. Mindig egyre többet beszélgettünk most meg szinte mindig együtt vagyunk :D

2012. jún. 5. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Általános 1. osztályában. :) Bár 6.-ban átment hatosztályosba,azért még minden hétvégén találkozunk és mindennap beszélünk. :D
2012. jún. 5. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legjobb barátnőmmel egy kedves, de annál barátságosabb és családiasabb fórumon ismerkedtem meg. Sokat beszélünk azóta minden nap, 2,5 éve ismerjük egymást, találkoztunk élőben is többször...

A másikat Gyakorikérdéseken keresztül (vele is sokszor találkoztunk már) 2 éve, barátokat keresett, akik őszinték, megbízhatóak és nincsenek benne balhékban, és jelentkeztem... :)A barátságunk azóta tart.

Illetve van két ifjúsági közösség, akik szintén a legjobb barátaim, nem sorolom fel mindegyiküket... Oda egyszerűen becsatlakoztam. :)

2012. jún. 5. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
1.osztályba.Elősször csak köszönő viszonyban voltunk,aztán 2-3-ba pedig elválaszthatatlanok lettünk.Még a mai napig ő a legjobb barátnőm. :)
2012. jún. 5. 22:07
 4/4 anonim válasza:
12 vagyok a lb-m 13 és unokatesók vagyunk. kb mióta ismerem vagy tudok beszélni ő a legjobb barátnőm a mai napaig.^^
2012. júl. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!