Nektek felnőttként vannak igaz barátaitok? Ha igen mennyi?
Igen, három. Egy fiú és két lány.
25/F
Sajnos csak egy ember van akivel mindent meg tudok őszintén osztani. A többiek szépen eltűntek, amit nagyon sajnálok :(
24N
hát nem tudom, hogy definiáljuk az igaz barátot.
én már jócskán felnőtt vagyok, nem a bulizás az életem.
Ha lelki bajom van, egyszer max. tudok valakivel beszélni, de az illető annyira el van foglalva a családjával, hogy szégyellek már neki is bármit mondani, mert úgyse ér rá, meg minek terheljem.
Van egy másik valaki, akinek meg azért nem tudok elmondani igazából dolgokat, mert ő meg mindenkinek elpletykálná. Viszont őrá számíthatok, ha nagy baj van, pl. ha nem lenne tető a fejem fölött, tutira befogadna egy ideig, és nem is zavarnám.
Még vannak olyan barátaim, akikkel néha beülünk ide-oda, de igazán komoly, nehéz ügyekről velük nem tudok és nem is akarok beszélni, és félkomoly ügyekben sem tudnék tőlük segítséget kérni.
A párkapcsolatom olyan, hogy nem tökéletes, de tudok segítséget kérni, és meg is hallgat a másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!