Felnőttként kik a barátaitok? Melyik "korszakotokból" származnak?
Az ember élete során számos társaságban, közösségben megfordul, kezdve a játszótéri barátoktól, az általános iskolás, gimis, egyetemi, munkahelyi, új szomszédi kapcsolatokig. Kíváncsi vagyok, hogy felnőttként a barátaitok ezek közül melyik "korszakból" származnak.
Érdekes, hogy nekem minden jóbarátom általános iskolás kapcsolataimból származik, pedig a fent említettek mindenikén átmentem. És ami érdekes még: minden közösségben volt egy-két személy, akivel speciálisabb barátság alakult ki és úgy tűnt, hogy hosszútávra szól. Aztán az "elválás" után egy-két évvel kivétel nélkül mindenik speciálisnak gondolt kapcsolat megszakadt.
Ti hogy vagytok ezzel?
3 olyan barátom van, akit igazi barátnak gondolok.
1 együtt jártunk óvodába, általános iskolába és középiskolába is
1 középiskolában voltunk évfolyamtársak
1 már felnőttként munka kapcsán ismertem meg
Egy olyan ember van, akit ma is barátomnak nevezek, első osztályban ismerkedünk meg. A mai napig ő az, akinek bármit el tudok mondani, és velem volt jóban, rosszban.
Volt egy másik nagyon jó barátnőm, őt középsuliban ismertem meg, de benne óriásit csalódtam, jelenleg munkatársak vagyunk, és ez se segített sokat a dolgon... Ezen kívül volt még egy-két ember, akivel jóban voltam, de ahogy a kérdező is írta az, velük az évek során a kapcsolat megszakadt. :)
sajnos nekem nincsenek barátaim :(
néhány 1-2 jó ismerősöm van
Nehéz barátot találni,és szerezni,aki tényleg barát
bajban ismerszik meg a barát!
4 legjobb baratnom van. Az egyiket elso osztalyban ismertem meg,masik kettot gimiben,a negyediket altalanosban zenesuliban. De renelem meg azert lesz par az egyetemen.:D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!