Nektek is eltűntek a gimnáziumi barataitok miota egyetemre kerultetek es munkat vallaltatok?
akikkel igazán barátok vagyunk nem csak a közös osztályterem hozott össze azok megmaradtak
lehet nem beszélünk minden nap, de azért tartjuk messengeren a kapcsolatot és ha talákozunk ott tudjuk folytatni ahol abbahagytuk
Nem feltétlen eltűntek, de nagyon nehéz tartani a kapcsolatot különbözö barátokkal.. Akikkel igazán jóba voltak, pont más városba mentek egyetemre, mint én, és azok jöttek Pestre, akikkel kevésbé voltam jóba. Bár néha napján beszélgetünk, messengeren, és ha van alkalom összefutunk, de ez már inkább ismerős, mintsem barát :/
De hidd el, egyetem után ugyan ez lesz :D nagyon jóba voltunk a gólya barátnőimmel, egymásnál alvás, közös programok, közös tanulás stb, aztán jött egy félév, hogy úgy vettük fel a tárgyainkat, hogy egy sem volt közös, és nehéz volt egyeztetni, meg ők elmaradtak 1-2 tárggyal is, meg a szakmai gyakorlat alatt is mindig volt egy kibúvó a találkozások alól, aztán kb azóta se beszélünk, max ha szembejön a TO-ról :DDD
Ilyenkor mindig elgondolkozok, hogy én csinálok valamit rosszul (mert én kerestem őket) vagy egyszerűen csak mások annyira lusták tartani a kapcsolatot. Nem tudom mit lehetne tenni ilyen helyzetekben, én próbálkoztam, de hát két ember kell a barátsághoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!