Milyen gyakran írtok/hívjátok találkozni a barátaitokat nyáron?
Sziasztok!
Eddig nagyon félénk, visszahúzódó típus voltam, és nem igazán kezdeményeztem, sőt, előfordult, hogy a kezdeményezésre is rosszul reagáltam. Már közel 6 hónapja igyekszem változtatni, vagyis inkább fejleszteni az ilyesfajta viselkedési repertoáromon. A tanév végére már egész jól belejöttem a dologba, remekül kijövök az osztálytársaimmal, és szeretném velük tartani a kapcsolatot nyáron, esetleg találkozni is hívnám őket.
Ti milyen gyakran szoktatok egy-egy számotokra fontos személynek ha nem vagytok olyan közeli barátok? És találkozni?
Szerintetek nem fogják furcsálni, ha most hirtelen elkezdek nyitni feléjük és kezdeményezni, úgy, hogy eddig 3 évig nem tettem?
Válaszokat, tanácsokat, tapasztalatokat előre is köszönöm!
17L
Ha nem közeli barát, akkor hetente/kéthetente.
Egyébként van itt egy kis logikai gubanc.
"Ti milyen gyakran szoktatok egy-egy számotokra fontos személynek ha nem vagytok olyan közeli barátok? "
Amikor annyi idős voltam, mint te, akkor 2-3 naponta is hívogattuk egymást a közeli barátokkal a nyári napokon.
Manapság a legtöbbjüknél ez sajnos leredukálódott havi egy alkalomra :/
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!