Attól ha haragudna rátok egy barátotok, és egy faluban élnétek attól nem lenme kellemetlen össze találkozni vele?
Faluban?
Miért van az, hogy Pesten kell kétmilló ember közül azzal az eggyel összefutnom, akit nem bírok?😅
De mi köze ennek a kérdésnek a fogyókurához.Szerintem eltévesztetted a kategóriát.
Válaszolva a kérdésre,haragossal mindig kellemetlen találkozni.
Hahah :D én együtt dolgozom és pont egész nap látom azt, aki belém vágta a nagykést hátulról. A vicc az, hogy ő jött pénteken térden csúszva bocsánatért én meg kiröhögtem. Kettőnk közül ő feszeng. Én teljesen jól el vagyok. Ignorálom, vidám vagyok, őt meg bosszantja, hogy már nem az életem része. Legszebb bosszú.
A lényeg: csak azért se érezd magad kellemetlenül és rosszul, ha találkozol vele. Az neki lesz rosszabb, ha semmi érzelmet nem lát rajtad, vagy max olyat, ami tőle teljesen független. Meg fogja ütni a guta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!