Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok? Többi lent,...

Mit gondoltok? Többi lent, kicsit hosszú

Figyelt kérdés

12 éves lehettem, amikor jóban lettem az egyik osztálytársammal, legjobb barátok lettünk, együtt mentünk gimibe is, és akörül, mikor azt elkezdtük, rájöttem, hogy szerelmes vagyok belé. Igazából sosem mondtam el neki, de valahogy mindig is úgy éreztem, hogy ő is többet érez barátságnál. Több fiú haverom is volt, de ő mindig másképp kezelt, és mivel nagyon sok időt voltunk együtt sokan azt gondolták, hogy együtt vagyunk. Aztán 11.ben elmondta, hogy meleg. Bár tényleg semmi bajom a melegekkel, mivel váratlanul ért kicsit kibuktam, megviselt a dolog, hisz minden amit gondoltam róla, rólunk, az téves volt, persze ő ebből nem vett észre semmit, akkoriban még hálás is volt, hogy jól kezelem(látszólag) a dolgokat. Aztán 11. vége felé volt egy veszekedésünk, bár nem is mondanám veszekedésnek, inkább csak nézeteltérésnek. Összejött egy sráccal, hirtelen megváltozott, beképzelt és arrogáns lett. Kellett egy kis idő nélküle, így számára minden ok nélkül tartottam az 5 lépés távolságot, ő meg nem erőltette meg magát, nem keresett. Ebben az időben apumat előléptették így fel kellett költöznünk Budapestre, de a munkája miatt sokat utazott külföldre tárgyalni, ahova sokszor engem is vitt (vele éltem, nem anyummal), így magántanuló lettem, Bpre jártam be vizsgázni. Mivel nem beszéltünk, nem mondtam el neki, hogy elköltözök. Fél évente egyszer haza jártunk a szülővárosunkba a nagyszüleimhez és pár barátommal tartottam a kapcsolatot, akik a srác barátai is voltak, így mindig tudtam, hogy nagyjából mi van vele. Egyszer-kétszer a sráccal is összefutottam, beszélgettünk, de már nem volt olyan mint régen, megváltozott. Aztán az egyik ilyen közös barátunk mesélte a napokban, hogy csodák-csodájára barátnője van. Persze régebben is előfordult, még mielőtt elmondta, hogy meleg, hogy részegen lekapott pár csajt is, de azokhoz képest komolynak tűnik a dolog.

Mit gondoltok így az egészről? Szerintetek van ilyen, hogy valaki átmegy hirtelen homosexuálisból heteróba?

2019. máj. 6. 23:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, úgy hívják biszexuális.
2019. máj. 7. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!