Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az állatok jobb barátok az...

Az állatok jobb barátok az embereknél?

Figyelt kérdés

2019. máj. 4. 23:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem a konyhai kisbútorok, mint például a hokedli, még jobb barátja az embernek, mint az állatok!

-nem harap meg,

-nem hullajtja a szőrét,

-és még pozitívabb érzelmeket lehet beképzelni nekik, mint egy cicának vagy kutyának. Engem a telefonasztalkám valóssággal is-te-nít! És nem kell menni sétálni sem vele. Milyen jó is az, hogy nem kell lemennem vele sétálni, hisz esik.

2019. máj. 5. 08:52
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. máj. 5. 08:58
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
Persze. Buksit megkérem, hogy jöjjön ki értem a reptérre, mindig kijön értem a kocsijával. Költözésnél szintén segített dobozolni meg bútorokat pakolni.
2019. máj. 5. 09:04
 14/29 nemaRendőrség ***** válasza:
51%

Feltétel nélküli szeretet nem szeretet.

Én ezért is nem csípem a kutyákat annyira. Bármit csinálsz szeretni fognak.

Macska egy fokkal jobb, mert azok megutálnak és otthagynak ha olyat teszel, mint egy ember

2019. máj. 5. 09:24
 15/29 anonim ***** válasza:
24%
Attól, hogy valaki kiment érted a reptérre, még nem lesz a barátod. Kimegy érted a taxisofőr is.
2019. máj. 5. 10:00
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Buksi kutya ingyen, szívességből kijön elém a reptérre.

2019. máj. 5. 10:04
 17/29 anonim ***** válasza:
Tutira, 1000-el.
2019. máj. 5. 10:51
 18/29 anonim ***** válasza:
52%

A sok debil retardált, aki lepontozott azért, mert valaki azért tart valakit a barátjának, mert kiment elé a reptérre..

A főnökömért is kimennék a reptérre, ha ezért cserébe az az idő a munkaidőmből menne le és a benzint is fizetné, mégsem vagyok a barátja. A barátod, aki kimegy érted a reptérre, valószínűleg ugyanolyan ellenszolgáltatást kap ezért a kis szívességért cserébe (te is segítesz neki valamiben). A példád idióta volt, egy kutya megtesz mindent, amire a fizikai és mentális kapacitása képes.

2019. máj. 5. 10:53
 19/29 A kérdező kommentje:
Emberekkel nem tudok barátkozni.Maradnak a kutyák,macskák.
2019. máj. 5. 11:12
 20/29 A kérdező kommentje:
Nekem soha nem volt olyan ember,akire bármiben is számíthattam volna,vagy kijött volna értem a reptérre...Ilyen ember nem is létezik,akire lehet számítani
2019. máj. 5. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!