Szerintem a konyhai kisbútorok, mint például a hokedli, még jobb barátja az embernek, mint az állatok!
-nem harap meg,
-nem hullajtja a szőrét,
-és még pozitívabb érzelmeket lehet beképzelni nekik, mint egy cicának vagy kutyának. Engem a telefonasztalkám valóssággal is-te-nít! És nem kell menni sétálni sem vele. Milyen jó is az, hogy nem kell lemennem vele sétálni, hisz esik.
Feltétel nélküli szeretet nem szeretet.
Én ezért is nem csípem a kutyákat annyira. Bármit csinálsz szeretni fognak.
Macska egy fokkal jobb, mert azok megutálnak és otthagynak ha olyat teszel, mint egy ember
Buksi kutya ingyen, szívességből kijön elém a reptérre.
A sok debil retardált, aki lepontozott azért, mert valaki azért tart valakit a barátjának, mert kiment elé a reptérre..
A főnökömért is kimennék a reptérre, ha ezért cserébe az az idő a munkaidőmből menne le és a benzint is fizetné, mégsem vagyok a barátja. A barátod, aki kimegy érted a reptérre, valószínűleg ugyanolyan ellenszolgáltatást kap ezért a kis szívességért cserébe (te is segítesz neki valamiben). A példád idióta volt, egy kutya megtesz mindent, amire a fizikai és mentális kapacitása képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!