Barátok találása online?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,hogy mennyire esélyes igaz barátokat találni online? Pláne olyanoakt, akikkel nem csak írkálni lehet, hanem kialakulhat az a valódi eljárogatós barátság?
Konkrét probléma az az ,hogy párommal 25 évesek vagyunk ,házasok, egy 2 éves gyerekkel. Munka, suli, háztartás... nincs sok időnk kimozdulni, plusz én roppant visszahúzódó vagyok, párom pedig...ha kezdeméyneznek Ő elvan ,de kezdeméynezni Ő sme merne.
Ezért gondoltuk, hogy megpróbáljuk neten, társkeresőkön, szigorúan barátokat, főleg párokat keresni a közelünkben.
Persze eléggé esélytelennek tűni ka dolog, mert a fővárosokban sokan vannak ,de Borsodban, Ózdon? Aki vna sem ír vissza.
Nektek mik a tapasztalataitok? Milyen oldalakat ismertek ahol lehet barátokra lelni?
korosztály.
22-28
Évek óta fenn vagyok gyakorikérdésen, planetromeon, eddig innen egy lánnyal találtam jóbaráti viszonyt, a másik oldalról pedig 2 fiúval. Nem tudom, hogy velem van-e hiba, de én is azt vettem észre, hogy sokan egy idő után vagy nem írnak vissza, vagy valamilyen módon eltűnnek és semmi hír róla. Pedig igyekszem önmagam adni, valós adatokat vallok be, stb., és mégis valahogy idióták találnak meg, akikhez egy idő után semmi kedvem, vagy ha normális, akkor ritkán ír vissza és abból nehéz barátságot kialakítani.
25/F
Igazából teljesen katasztrofális a helyzet.
Nyílván a korábbi kommentelőknek abban igaza van hogy egy normális esetben nem neten ismerkedik az ember, de ha valaki nem mersze miatt ott akar, akkor legyen már annyi benne hogy felvállalja magát, vagy ha nem akar veled mégsem kommunikálni akkor szólj, hogy mégsem, bocs.
Te honnan keresel?
Hasonló nálunk is a helyzet.
Én pár éve költöztem össze a párommal, ő -vagyis most már én is- Csongrád megyében lakunk, én eredetileg Szolnok közeléről származok, szóval itt helyben nekem sincs senki, akivel néha-néha el tudnék vagy el tudnánk menni.
Egyikőnk sem az a fajta, aki sokat jár el, szóval ilyen helyeken ismerkedés kilőve, a munkahelyeinken meg inkább idősebb korosztály van, viszont néha jó lenne összefutni pár baráttal és szórakozni.
Neki még vannak helyi barátai, de nekem csak online. Elég esélytelennek tűnik a helyzet számomra is.
Igen, valóban írtál....
Ezt: "Dö**lj meg a k**** an**d!"
Erre mit is válaszoljak?
Plusz aki azonnal várja a választ, az vegye mrá figyelembe, hogy esetleg az ember fia dolgozik, családja van, házkörüli teendők ,stb. Tehát nem tud mindig online lenni.
De komolyan... milyen emberek vannak...
NEM HÍRDETÉS, TELJESEN ÁRTALMATLAN KÉRDÉS BAKKER!!!!!
Amúgy pedig kultúráltan is lehet írni a másiknak, mert ez hatalmas észre vall...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!