Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátok találása online?

Barátok találása online?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni ,hogy mennyire esélyes igaz barátokat találni online? Pláne olyanoakt, akikkel nem csak írkálni lehet, hanem kialakulhat az a valódi eljárogatós barátság?

Konkrét probléma az az ,hogy párommal 25 évesek vagyunk ,házasok, egy 2 éves gyerekkel. Munka, suli, háztartás... nincs sok időnk kimozdulni, plusz én roppant visszahúzódó vagyok, párom pedig...ha kezdeméyneznek Ő elvan ,de kezdeméynezni Ő sme merne.

Ezért gondoltuk, hogy megpróbáljuk neten, társkeresőkön, szigorúan barátokat, főleg párokat keresni a közelünkben.

Persze eléggé esélytelennek tűni ka dolog, mert a fővárosokban sokan vannak ,de Borsodban, Ózdon? Aki vna sem ír vissza.

Nektek mik a tapasztalataitok? Milyen oldalakat ismertek ahol lehet barátokra lelni?

2019. ápr. 25. 10:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hasonlóan vagyunk mi is, csak gyerek egyelőre nincs, meg mi Budapest környékén vagyunk. Itt se sokkal jobb a helyzet. Kezdeményezünk, alakul valami, majd eltűnnek.
2019. ápr. 25. 10:05
 2/19 anonim ***** válasza:

Mi is így vagyunk, bár nálunk igazából én vagyok aki erőlteti ezt a dolgot, a feleségemet nem annyira zavarja, hogy nincsenek barátaink.

Még én sem találtam jó megoldást erre. Esetleg ha közösen eljártok valahova, sportolni például, vagy ha belépkedtek facebook csoportokba. Én próbáltam csoportot is szervezni, nem túl sok sikerrel...

2019. ápr. 25. 10:19
 3/19 A kérdező kommentje:

Legalább van ami elkezd alakulni :D

Mi legutóbb úgy jártunk, hogy ráírtunk a városban élő párra az egyik társkeresőn, és mai napig semmi reakció. Mondom okés, max hülyének néz, de ott sme jelöl vissza.

Szóval ez eléggé esélytelennek tűnő dolog.

2019. ápr. 25. 10:27
 4/19 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok, próbáld meg ezeket, ha még nem próbáltad:

[link]

[link]

2019. ápr. 25. 10:39
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát ah társkeresőn ezért írsz valakinek, jó, hogy nem válaszol, te se szoktál a spamre válaszolni gondolom...
2019. ápr. 25. 11:16
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a fórumokat!

Az első nekem új volt, írtam is, és nézegetem is, a másodikat viszont én nyitottam :D Látod mekkroa a siker!

Miylen idős vagy, és azóta van-e fejlemény?

2019. ápr. 25. 11:18
 7/19 anonim ***** válasza:

Nem értem. Nincs időtök, félénkek vagytok, de eljárós barátok kellenek?

Miért nem barátkoztok csoporttársakkal, munkatársakkal, gyerekes ismerősökkel?

Társkeresőn ebből a célból irkálni szerintem nonszensz.

2019. ápr. 25. 11:18
 8/19 A kérdező kommentje:

Nyílván a teljes sztorit itt msot nem is akarom, és nem is tudom átadni, hogy mit mirét ki és hogyan, sé a telejs sztori ismerete nélkül leszólni teljesen irreveláns.

Meg van mindennek az oka, és elhihetitek, ha mindent tudnátok, akkor teljesen másként állnátok hozzá, és megértenétek. Így viszont csak annyit kérhetek, hogy fogadjátok el ,hogy ez valakinél így működik.

Hogy miért eljárós barátokat keresünk? Mert szeretnénk változni, változtatni, kirándulgatni, eljárogatni. Hát ezért.

De mint mondtam... az egész történet sokkal ,de sokkal komplexebb.

2019. ápr. 25. 11:25
 9/19 anonim ***** válasza:

Igen. Erre javasoltam megoldást. Csináljátok ezt olyanokkal, akik eleve a közeletekben vannak.

Ha én társkeresőn regisztrálva vagyok, párt keresek, szerelmet. Nem egy másik pár társaságát, természetes, hogy nem válaszolok.

Ha eljártok olyan körökbe, amelyek az érdeklődéseteknek megfelelnek, kialakulnak majd társaságok és barátságok.

Ahogy te próbálkozol, szerintem nincs rá esély.

2019. ápr. 25. 11:31
 10/19 anonim ***** válasza:
És hány éves kor között keresel barátokat?
2019. ápr. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!