Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek hány találkozos,...

Nektek hány találkozos, beszélgetős barátotok van? Bárki. És hány honnan? Osztály, volt suli, barátod barátja, buli, edzsés, online szerveztetek talit, más? És miért.

Figyelt kérdés

2018. dec. 19. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
0, egy sincs, tudatosan leepitettem őket az elmúlt években, újakat meg nem talalok
2018. dec. 19. 20:13
 2/13 anonim válasza:

3 akivel sokat beszélek ők: gimi, egyetem, buli

még 4-5 egyetemről akivel ritkábban de csinálunk közös programokat

2018. dec. 19. 20:14
 3/13 A kérdező kommentje:

Ja és ha kort is nemet is írnátok..!

Nekem is 0, azaz csak az ikertesóm (és online: gamerek, gyaki kérdések és random.) Szeretek megfigyelő lenni, ha mondanivalóm van akkor meg félek hogy elfelejtem hogyha nem rögtön mondom. Mondjuk mindenki rögtön mondja. De az onlineakkal szívesen találkoznák, amúgy nehezen nyílok, anxietym is volt, de már csak nyomai lehetnek...

Csak kiváncsi vagyok az arányokra.

2018. dec. 19. 20:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi előre😀
2018. dec. 19. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:

Jelenleg hét. Három az általános iskolából, kettő a gimiből és kettő az első OKJ-s képzésemből. Öt fiú és két lány.

Sajnos mivel felnőttünk, már sokkal ritkábban tudunk találkozni, mint anno, mikor még napi szinten összekötött minket a suli, de azért minimum havonta egyszer mindegyikőjükkel összefutok, vagy egy kávézós-beszélgetős délután, vagy pedig egy hajnalig tartó iszogatás és bulizás erejéig :)

Rajtuk kívül egyébként vannak még egyéb haverjaim is, de ők heten állnak hozzám a legközelebb.

24/F

2018. dec. 19. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:

30 ember körülbelül.

Elég sok emberrel osszesodort a sors.:)

16

2018. dec. 19. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:

10 nagyon jó barátom van, naponta találkozok a legtöbbjükkel, és minimum kéthetente van valamilyen program.

Van kb. 15 ember, akikkel eg társaságba járok, velük általába csak havonta jövünk össze, de nagyon jó hangulatúak ezek a találkozások.

Van kb. 6 ember, akikkel jóba vagyok, de sulin kívül nem nagyon találkozunk.

17/L

2018. dec. 19. 20:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Majdnem mondtam hogy irigyelem azt a harmincat, inkább a hozzáállásodat, én valamiért imádom a magányt, bizonyos határokig. Kinek mi
2018. dec. 19. 20:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Az utsó szimpatikus
2018. dec. 19. 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Egy sincs. De évek óta azt tapasztalom, hogy 1-2 óra elteltével már egy ember is sok tud lenni számomra. Néha hiányzik egy kis társaság, viszont úgy néz ki én tényleg inkább magamnak való vagyok. 18/L
2018. dec. 19. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!