Nektek hány találkozos, beszélgetős barátotok van? Bárki. És hány honnan? Osztály, volt suli, barátod barátja, buli, edzsés, online szerveztetek talit, más? És miért.
Figyelt kérdés
2018. dec. 19. 20:10
11/13 anonim válasza:
0
eddig senkivel nem találkoztam, akin láttam volna hogy megbízható 17/l
13/13 A kérdező kommentje:
Megértem hogy nehéz 17 kor alatt találni megbízhatót. Amióta egy osztályidőn kifakadtam, egy éve, ennyi idősen, az egész osztályom sokkal figyelmesebb lett, meggondoltan pletykálnak, felnőttesebbek, azok is megszólítanak akikről nem gondoltam volna hogy megsajnánának. De úgy látszik nem tudom elengedni magam velük hogy eszembe jussanak érdekes kommentek, vicces sztorik, vicces reakciók, csak filozofáláshoz, praktikus dolgokhoz, szórakozás, munka, sport témákhoz és emberek pszichológiájához tudok hozzászólni. Mást nem nagyon élvezek, kettesben tudok kellemeseket beszélgetni csak, túl sok a figyelemelterelés közös helyeken, és ha nem én vagyok az aki vissza kérdez akkor csak hallgtni tudok..túl sok stressz néha, vagy túlgondolom, de azért még kísérletezem. De úgy utálom hogy kettesben kell beszélgetni valakivel ahhoz hogy csoportban legalább egy valaki élvezze a társaságom és ne tettesse amikor csak kitöltő szöveget tudok hozzászólni. Ha testvérem vagy hozzám hasonlóak közt lennék mennyivel felengedettebb lehetnék. De kevesen vannak úgyhogy egyenlőre maradok chatnél
2018. dec. 20. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!