Gags kérdése:
Mért teszi ezt velem? Online a nap 24 órájában, offline szinte még köszönés sincs
Figyelt kérdés
Most féléve hogy megismerkedtünk egy házibuliban, azóta tartjuk a kapcsolatot, egy suliba járunk még ha nem is egy osztályba. Néha képes órákat beszélni velem írásban, de képes úgy elmenni mellettem a folyosón hogy nem köszön, vagy meglepődik ha én köszönök neki o.o Közös programokban abszolút nincs benne, mindig azt mondja hogy elfoglalt, még a kedvenc előadására is úgy kellett elcsalogatnom, hogy majdnem nem volt hely. Ha valami szabad program van a suliban nem keres, nem beszél velem, elsétál mellettem, de amint hazaértem mindig üzenet fogad tőle... Egyszerűen nem értem mért csinálja ezt. 17/L 18/F2018. nov. 30. 10:12
1/16 anonim válasza:
A barátod valszeg annyira begyepesedett az online életbe, hogy a külvilágban már egyre kevésbé hajlandó megnyilvánulni. Ennek súlyos pszichés következményei lehetnek.
2/16 anonim válasza:
Én egy ilyen csajért nem tepernék tovább.
3/16 anonim válasza:
2-es, honnan tudod, hogy milyen csaj?
Mesélj még, kérlek!
4/16 anonim válasza:
Az ilyen embert el kell kerülni off és on is.
Szánalmas és meg próbál téged alázni.
5/16 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, ő fogja tudni a legjobban, nem mi.
még az is eszembe jutott, hogy talán nem is azzal levelezel, akivel gondolod.
6/16 anonim válasza:
Te a lány vagy, vagy a fiú? Vagy csak nekem nem egyértelmű?
7/16 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy, hogy melyikük a fiú és melyikük a lány. Aki a való életben elmegy mellettem, mint egy idegen, az nekem ne jópofizzon online.
8/16 A kérdező kommentje:
Öhmm... bocsánat, tényleg nem egyértelmű. Én vagyok a lány, és kedvelem őt (a levelezéseink alapján), de nem bírom megérteni. Többször is rákérdeztem és mindig kitért, vagy nem tudta megmagyarázni. Amikor nagyon megbántott ezzel a viselkedésével (konkrétan a nem köszönés) akkor búcsút akartam mondani neki, de azt sem hagyta... ezért nem értem
2018. nov. 30. 12:43
10/16 A kérdező kommentje:
Hogy értve?
2018. nov. 30. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!