Mit tegyek ez ellen?
Valamiért az utóbbi időben az egyik barátnőmet kezdtem el hibáztatni mindenért. Pedig igazából nem csinált semmi olyat amit régebben nem, de mostanában mindenen felkapom a vizet, megsértődöm. Később mindig belátom, hogy tévedtem de aztán máskor megint kezdődik. Nem tudom, hogy a stresszt vetítem ki rá, vagy esetleg az önbizalom hiányom kerül fölénybe.
Van valami tanácsotok, hogy hogyan tudnék a hozzáállásomon változtatni?
Mind a kettő szerintem. Az jó jel hogy felismerted és nagyjából érzed is mi lehet mögötte. Lehet kicsit elkéne vonulnod és rendesen magadba nézni, felismerni hogy mik azok a dolgok amikkel nem vagy elégedett, amin javítani akarsz. Mi miatt idegesít a barátnőd, csak azzal hogy létezik. Nálam egyszer az volt, hogy 1, a magam életével nem haladtam, a másik viszont igen és ez zavart; 2, egyoldalú volt már a barátság, és azért idegesített, mert nem éreztem hogy még érdeklem, viszont "nem engedtem el"
Alapvetően szerintem van benned egy tüske magaddal szemben és a dühöt kivetíted rá. Hogy a kapcsolatotok milyen, azt te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!