Mit lehet az ellen tenni hogy ne fájjon?
lány vagyok és volt egy fiú barátom csak barátság volt köztünk de ugye nem letezik fiu es lány kozott baráttság a fiú belémszeretett én nekem ő csak a legjobb barát volt eleinte nem mutatta h érez irantam vmit de utánna fokozatosan romlott el minden mert jöttek a viták a feszültség mert már nem volt meg az h csak barátok vagyunk és féltett h esetleg más fiúval jövök össze és ugye neki azt rosz lett volna végig nezni és féltett de nem veszekedtünk állandóan es nagyon fontosak voltunk egymásnak mindig ottt voltunk egymásnak a baráti társaságunk is egy öt éve ismertem és tényleg mindent tudtunk egymásról egymás hülyeségjeit de utoljára volt egy csúnya vitánk és lezártam.. Mert nem akarom kihasználni és az erzéseivel játszani miközbe tudom h mit erez és tudom h nekem ő mindig csak egy barát lenne és nem akarom h szenvedjen
Öt éve ismerem beszéltünk napi szinten és igy h hirtelen vege egyszerűen fizikailag fáj h már nincs mellettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!