A fogkőlerakdósé ellen mit lehet használni, hogy ne kelljen fogorvoshoz menni, és a fogam se fájjon? Sajnos nem bízom az SZTK henteseiebe, és a maszek túl drága.
nem lehet sajnos, ha már megvan. sajnos nincs más, mint elmész az sztk-ba kérsz érzéstelenitőt vagy van spray-be is, én is szoktam kérni, akkor nem fáj...Amikor már a meglévő fogköveket eltávolították, akkor megtudod már előzni, fogselyem használatával, napközbeni étkezés utáni fogmosással stb.
Nekem bevállt, az ultrahangos fogkefe, de gondolom ezt nem engedheted meg magadnak...
Házilag nincs módszer, ettől csak doki tud megszabadítani.
Ha tényleg nem akarsz sztk-ba menni (én féltem, de sokkal jobb doki, mint a magán volt!) akkor kuponosan is van 3500ért fogkőleszedés. Ha sok van akkor egy alkalom nem mindig elég.
Fogkőtől simán nem fáj a fog,szóval valami más is lehet a háttérben.
Magánrendelésre gondoltál szerintem xD
Amúgy pedig ahova én mentem anno (és megyek hamarosan fogkőleszedésért megint) olyan tízezer körüli volt ha jól emlékszem, de nagyon megérte: doki irtó kedves volt, laza, rendesen leszedte a problémát, egy rossz szavam nem lehetett (azt tudnod kell h alapból irtózom a fogorvosoktól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!