Az szerintetek fura ha megkérdezem egy olyan embertöl akivel jóban vagyok hogy szeret-e?
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 23:43
1/7 anonim válasza:
Fura. Kérdezd indirekt módon: számíthatsz-e rá ha baj van stb
2/7 anonim válasza:
Tőlem is volt, hogy megkérdezték. Erre vissza szoktam kérdezni, hogy milyen értelemben??
Nem igazán tartom már furának, sokszor hallottam ezt a kérdést. Első 5-10 alkalommal kicsit fura volt, de utána, kb mintha azt kérdezték volna, hogy mi a kedvenc színem.
Amúgy amit az első mond, szerintem jobb kérdés. Néha nem kell rá rugni valakire az ajtót, csak finoman közelítesz. Sokszor eredményesebb és kevésbé ciki helyzeteket eredményez.
3/7 anonim válasza:
Kérdés nélkül is észrevehető ha valaki "szeret" téged.Véletlenül hozzáérsz,röpke simogatás,hogyan néz rád,milyen testtartást vesz fel,hogyan beszél veled? Összegyűjtöd az árulkodó jeleket. A szűk családi körön túl,nem szoktuk ezt sem megkérdezni mástól,mindannyiunkban felmerül az érzéseinkkel való visszaélés.
4/7 anonim válasza:
Én is azt kérdezem; Milyen értelemben?
Ellenkező nemű és arra vagy kíváncsi,hogy lehet -e több is?
Ha pedig baráti viszonyról van szó, azt a tettekből érezni, hogy mennyire vagy fontos neki.
5/7 anonim válasza:
Én nem tartanám furának. Ha egy lánybarátom megkérdezné, azt mondanám, szeretlek, jófej vagy, lehet adni a véleményedre, és mindig felvidítasz - vagy valami ilyesmit... szerintem ebből kiderül, hogy mit érzek iránta.
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy kissé furcsa. Olyan mintha kételkednél benne.
7/7 anonim válasza:
Én nem kérdezném meg, mert a cselekedetei alapján rá lehet jönni, hogy mi a szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!