Hogyan ajánljam fel a segítségemet a munkatársnőmnek, hogy ne higgye közeledésnek?
Nagyon kedves, csinos, egyedülálló nő, mindenki kikezd vele az irodában is. Amikor a céghez mentem ő volt a legkedvesebb velem, hamar jóban lettünk. A napokban panaszkodott, hogy az új lakásában a konyhabútor összeszerelésre csak 2 hónap múlvára kapott időpontot, ezért nem tud beköltözni. Nekem Nagyapám asztalos, én ezermesterkedem hobbiként, már jónéhány konyhabútort szereltem össze, gyártottam is megrendelésre régen. Nem nagyon nézik ki belőlem kockafejből, hogy értenék ilyesmihez, én meg nem vagyok az az önfényező típus.
Hogyan kellene felajánlanom a segítségemet úgy, hogy ne higgye azt bepróbálkozásnak vagy mintha várnék majd valamit cserébe? Sajnos sokan játszák ezt vele, vannak ilyen bunkók akik ilyen sunyi módon akarják megfektetni, múltkor is mesélt olyat, hogy segítettek neki kereket cserélni és a fickó szóvá tette, hogy felhívhatná magához egy kávéra hálából!
Ha normálisan mondod neki, és nem flörtölve, meg poénosan, akkor biztosan nem fogja közeledésnek hinni.
Egyszerűen mondd el, amit itt leírtál, hogy értesz hozzá és segítesz szívesen, ha nem akarja kivárni a 2 hónapot.
Ok köszi. Ahogy írtam, sokat segített nekem a munkahelyen beilleszkedésben, az új szoftverekben, így semmiképpen nem kérnék semmit a munkáért!
Majd mondom neki akkor hétfőn. Hogy ne jöjjön ki hülyén a dolog ezt mondom:
“Említetted múltkor hogy nem tudsz költözni a konyhabútor miatt. Szerintem nem tudod, de asztalos-család vagyunk, én is értek a szereléshez és a gyártáshoz is, már sok bútort csináltam. Ha gondolod és le lehet mondani a céget, akkor megcsinálnám neked a hétvégén, úgyis annyit segítettél nekem, meg miért ne? Eddig azért nem említettem mert nem voltak nálam a szerszámaim, de hétvégén elhoztam őket a szüleimtől. Mit szólsz?”
Jó ez így valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!