Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elmondjam a munkatársnőmnek...

Elmondjam a munkatársnőmnek az igazat?

Figyelt kérdés

20/F

Amikor odakerült hozzánk a hölgy, akkor kicsi távolság volt köztünk, vagyis pár géppel arrébb dolgozott. Nem törődtem vele, csak néha azt hallottam hogy hangoskodott, akkor azt mondtam magamból hogy hallgathatna már, mivel nem tudtam van-e oka és mi az.

Majd amikor az előtte lévő gépre kerültem, konkrétan mögöttem van, előttem senki, akkor kicsit furcsa lett hirtelen a változás. Magáztam egy ideig, majd mondta hagyjam abba, nehezen hozzászoktam. Jóban lettünk, és vagyunk is már egy éve, egyre jobban, megismerkedtünk elég rendesen. Sokszor megállunk beszélgetni, ezt úgy lehet elképzelni hogy 8 órából 1-2óra beszélgetés megvan, probléma nincs belőle ha megállunk. De ez nem is számít.

Az utóbbi 2-3 hónapban páran azt mondták, hogy olyan mintha anyám lenne, elvicceltük. Egy idő után úgy szóltunk egymáshoz, mintha anya-fia kapcsolat lenne köztünk. Én mindig anyázom, anyu, meg ilyenek. Elvagyunk, a pici fiának tart. Most májusban, valaki elkezdte terjeszteni azt a kitalált történetet, hogy amikor betegszabadságon voltam egy hétig, akkor a munkatársnőmmel (úgymond "anyámmal") voltam, mivel egy napot hiányzott akkor ő is, és nálam volt. Azt hiszik szexkapcsolatban vagyunk. Ezt amikor meghallottam, szóltam neki is, tudja mit terjesztenek rólunk. Mondta hogy legközelebb kérdezzem már meg, hogy irigyek ? vagy mondjam hogy ..igen jó is volt. Poénra vettük. A múlthéten meg valakivel beszélgetett a munkába, az javasolta neki az egyik srácot, majd azt válaszolta rá hogy már neki ott vagyok én, nem csal meg. És mindenki elhiszi.

Na most az a bökkenő az egészben, hogy amióta ez megy szorosabb kapcsolatban vagyunk, és már hosszú ideje őszintén megnyíltunk egymásnak. Ölelget, egy-egy puszi, meg dicsekedik vele hogy milyen jól elvagyunk. Szoktam kérdezni tőle elég hallhatóan, amikor társaságban vagyunk hogy miért is nem ér rá estére ? :) mindenki felfigyel. Direkt ingerlésnek indult az egész, hogy hamarabb leálljanak és pofára is estek.

Csak ennek a szoros kapcsolatnak hála, nagyon de nagyon megkedveltem, eszméletlenül. Vannak olyan napok hogy csak azért megyek dolgozni mert tudom hogy látom. És azt "megnyugtat".

Amióta van ez a szexkapcsolati dolog amit kitaláltak, azóta az "anyuzásból" átmentünk abba, hogy drágám, édesem, és még sok kedveskedésbe, ha ott van valaki ha nincs. Nem csak akkor vannak ezek ha mások hallják, hogy nagyot szóljon a dolog hanem mindig ez van.

Ma is mondtam neki hogy rossz a kedvem, ő meg nagyon kedvesen megpuszilt majd megölelt, olyan helyes hölgy.

A kora sem érdekel. Nincs gond vele.

Kicsit többet szeretnék, legalább megpróbálni.

Elmondjam neki hogy én többnek érzem ezt, és fontos számomra ?

2015. jún. 11. 22:27
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ötvenpluszos.
2015. jún. 11. 22:29
 2/14 A kérdező kommentje:
Annyit hozzáteszek még, hogy elvált, egyedül él, és nincs gyereke.
2015. jún. 11. 22:34
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Ha nincs senkije én tuti megpróbálnám. Így végképp. Ha a kora nem számít hajrá. Egy próbát megér!
2015. jún. 11. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Abszolút egyetértek a hármassal. Semmi vesztenivalód nincs, ezekből amiket írtál számomra egyértelműen az jött le, hogy ő is vonzódik hozzád. Ha egy férfi és egy nő sokáig ilyen jóban van egymással és nincsenek külön-külön kapcsolatban, 90% hogy elkezdenek többet érezni egymás iránt puszta barátságnál :)

Sok sikert!

2015. jún. 11. 22:54
 5/14 A kérdező kommentje:

De jó! Nagyon pozitívak vagytok :)

Őszintén nem erre számítottam. Köszönöm :)

2015. jún. 11. 22:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő is ezt szeretnè, csak arra vàr hogy te kezdemènyezz. De ha mègsem, akkor el is ronthatsz mindent.
2015. jún. 11. 22:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Ettől félek.
2015. jún. 11. 23:01
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Mindent elrontanal, nem szabad. A nok akarhany evesek is serulekenyek. Lenne szex es teljesen beledzugnA te meg 20 eves vagy vele szeretnel elni? Vagy par ev aztan dobod...meg azert lehet a kollegak is tudjak nincs semmi de ha valoban lenne azt eszrevennek megvaltoznatok es az emberek kegyetlenek...amikor mar tuti biztosak akkor mindketten kapnatok az ívet:-(.

Inkabb csak mondd el neki ezt amit itt kiirtal ugyanigy. Es akkor meg megbeszelhetitek.

es egyutt eldonthetitek.

de lehetoleg semleges helyen pl. Utca mond el neki ne a lakasodban.

szerintem nem lesz jo...36N

2015. jún. 11. 23:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Kapcsolatot nagyon szépen eltudom képzelni. Hogy vele élni?! nincs azzal semmi gond, én örülnék :) Lehet pár év sem lenne, de lehet hogy több is, nem tudom. Én nem vagyok semmi jónak sem az elrontója. Szüleim furán néznének rám, eleinte.
2015. jún. 11. 23:14
 10/14 anonim válasza:
Anyakomplexusod van?
2015. jún. 12. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!