A férfiak csak azért barátkoznak lányokkal, hátha összejövünk?
Egyetem alatt volt egy jó baráti társaságunk. Egyetem végén illetve utána viszont azt tapasztaltam, hogy a fiúk amint barátnőjük van, kikoptak a társaságból és elérhetetlenekké váltak.
Ez azért van, mert a barátnő/feleség mellett nincs idejük a korábbi barátokra, vagy nem is voltunk barátok, csak abban bíztak, hogy egyszer összejövünk?
Hogyan lehet a két kapcsolatot megkülönböztetni?
Szerintem lehetetlen ezt megtudni, ez adott illetőtől függ, ő miként gondolta...
Nem minden férfi azért barátkozik lányokkal, hogy "majd hátha összejövünk"... A személyisége miatt, "jól megértjük egymást", "jó vele elbeszélgetni", hiszen sok olyan barátság is van, amikor mindkét félnek párkapcsolata van.
Egyetem alatt nekünk is volt baráti társaságunk. Azóta szinte senkivel nem tarom már a kapcsolatot. Sem időm, sem energiám a családom mellett az egyetemi csoporttársakkal bulizgatni.
Mindenkinek másként alakult az élete, nem is lakunk egy helyen és mindenki elfoglalt. Én a középiskolából és az egyetemről összesen 3 emberrel tartom a kapcsolatot. Velük is nagyon ritkán találkozom, de heti szinten telefonálunk, vagy messengeren írunk egymásnak. A többieket látom a facebook-on. Néhányuk, akikkel jóban voltam már annyira nem az én világom, hogy őszintén, nem szívesen beszélgetnék már vele.
Ja és senkivel nem akartam összejönni a társaságból.
Sosem bírtam ezeket a "soha nem is voltunk barátok" felvetéseket.
Barátok voltatok, elmúlt. Felesleges a múltat összemosni a jelennel. Nem mellesleg fordítva is ugyanúgy eltűnnek a lány barátok ha párjuk lesz.
Vagy fordítva is tapasztaltam többször, hogy lányok akik keresik a társaságom, de nem akarnak járni hirtelen eltűnnek ha barátnőm lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!