Szellemi dolgozók barátkoznak fizikai dolgozókkal?
Figyelt kérdés
Például van olyan hogy mérnököknek jó barátai vannak a gyártósori dolgozók közül és munkán kívül is összejárnak közös programokra stb.2019. febr. 18. 21:02
11/13 anonim válasza:
Nekem erről az Igen drágám című sorozat jutott eszembe. :)
Amúgy édesapám a példa; nagyon jól kijött fizikai munkásokkal (fehér ingesként).
12/13 anonim válasza:
Szerintem abban az esetben lehet rá példa, ha tényleg egy légtérben dolgoznak és azért töltenek vmennyi időt együtt, kiv. ha az egyikük ilyen "mindenkivel egy perc alatt bratyizós" típus. Mi pl. irodakomplexumban dolgozunk egy irodában, gyakorlatilag egy takarító néni szokott itt rendszeresen megfordulni, aki nem szellemi dolgozó, meg szökőévente egyszer vmi szerelő. Egyszerűen nem tud olyan kapcsolat kialakulni. Van pár ilyen nagydumás kolléga, aki beszélget a takarító nénivel, de én pl. introvertáltként nem fogok nekiállni haverkodni vele, amikor néha megpillantom az irodában, max. megkérdezem, segíthetek-e vmiben, ha látom, hogy vmivel szenved vagy hogy hova tegyem a poharam, ha már beindította a mosógépet. Nekem a barátkozáshoz meg kell szoknom az embereket, elég időt kell velük eltöltenem.
13/13 anonim válasza:
szerintem adott munkahelyen elég nehéz lehet összehaverkodni így, mármint ha nem is egy térben dolgoznak, ad abszurdum nem is látják a másikat...
de amúgy, hobbi vagy ilyesmi miatt, ha találkoznak, mért ne? jó, vannak ilyen s ggfejek is, mint mondjuk a fater, aki egy diploma alatt rá se néz az illetőre, de ezt hál'istennek nem sikerült tőle megörökölni, nekem mindenki lehet jó barátom, aki kedves velem, és van közös pontunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!