Nektek az ismerőseitek honnan lettek?
Pl. Gyerekem ovistársának anyukája ma jó barátnőm. Aztán férjem barátjának a felesége. Sarki boltos csaj. Nő az utcánkból.
A többi tényleg melóból vagy suliból.
Táborokból. De azok olyan ismerősök maradtak hogy évente találkozunk kétszer, és max ünnepekkor irunk egymásra.
Egyébként meg mindig csak az aktuális suliból vannak ismerőseim.
Most pl egyetemen vagyok. Gondolom 3-4 évig még beszélek a jelenlegi garnitúrával, aztán kilépek a "nagybetűs életbe" és már csak a melóhelyi kollágákkal fogok ismerkedni.
Szar a világ.
Iskolatársakon keresztül lettek ismerőseim. Először ugye oviból,iskolából,azután az iskolában-oviban szerzett barátokkal eljártam helyekre idősebb koromban,ők is hozták a más sulikból összeszedett barátaikat. Később a barátomat megismertem neten,azután az ő barátait,ismerőseit,ugye rajta keresztül,azután az ő barátai is elvittek minket helyekre,ahol bemutatták az ő volt iskolatársaikat,munkatársaikat.
Tehát ismerősökön,barátokon keresztül. Hogy máshogy gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!