Csak szerintem lettek a baráti találkozások kínosak (alkohol nélkül)?
Én nem tapasztaltam ilyet,és az ismerősi körömben se,de lehet hogy más generáció vagyunk. A mi generációnk még eljárt beszélgetni,sétálni,akár inni is hétvégeken,ma alig látni kint fiatalokat (mi se vagyunk még öregek,de itt olyan 16-18 évesekre gondolok,mi 23-27 ig vagyunk),se kávézókban se kocsmákban. Akiket kérdeztünk a korosztályból azt mondták összeülnek egyásnál és füveznek vagy ekiznek. :D Ebből is adódhat különbség. Nyilván nem lesz olyan érdekes egy társalgás mint ha innál vagy kábsziznál,de lehet hogy számukra ez is a "társalgás" lényege.
Mi gyakran összeülünk hosszú órákra is kávézni,traccsolni mindenféléről,nem tudunk kifogyni a témából. Nem lehet hogy tényleg csak rossz emberekkel vagy körülvéve?
Az írod,nem tudnak szórakozni,marhaságot csinálni alkohol nélkül mert nincs ami oldja a gátlásokat. De hát könyörgöm,milyen gátlásoknak kéne lenniük egy baráti társaságban? Ott vagy még csak igazán önmagad! Ott a józanon is úgy röhögünk mintha be lennénk tépve. A gép,net több élményt ad?! Már ne haragudj de ez tényleg csak egyéni gond lehet. Vagy hát generációs. Nekünk még a beszélgetés,marhulás mindig százszor élménydúsabb mint a neten akármi. Persze előfordul iszogatás közben is hogy valakinek eszébe jut valami amit neten látott és megnézzük,hogy röhögjünk mi is,de nem ez az alapja az összejövetelnek. Minden barátom kíváncsi arra amit mondok,és én is alig várom hogy meséljenek. Cringe csak akkor lenne egy társalgás ha nagyon nem lennénk egy hullámhosszon az illetővel,nem egyeznek a humorunk,érdeklődésünk,de hát az nem barát! Persze,vannak ilyen emberek,de azok csak ismerősök,pár jó szó és kész. De a barátokkal más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!