Ha az összes barátotok fideszes lenne, de te nem, kimennél tüntetni a Fidesz ellen?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 11:18
11/18 anonim válasza:
8-as
Ne próbáld se a kérdést,se engem kiforgatni,nem az volt a kérdés,hogy mi alapjan kell az embereket megítélni stb...
Ha nekem van egy b*zi barátom,attól még helyteleníthetem amit csinál,és ettől függetlenül még lehetünk barátok,vagy nem?
Attól,hogy 2 ember nem mindenben van tökéletes szinkronban,még lehetnek barátok...
12/18 anonim válasza:
nem barátkozok nácikkal, és nem megyek ki támogatni a sok puhap.csöt, akik azt hiszik, hogy jó ötlet a másik nácikkal szövetkezni.
13/18 anonim válasza:
12-es
Szóval aki nem zsideszes az neked mind náci?
14/18 anonim válasza:
11
ha helyteleníted amit a barátodnak nevezett ember csinál -mindegy, hogy mit-, akkor nem tudsz őszintén, öncenzúra nélkül beszélgetni vele.
milyen barát az olyan. hát semmilyen.
15/18 anonim válasza:
Nekem egy baratom van aki fideszes, tobbiek vagy jobbik-ot, vagy dk-t, vagy lmp-t, vagy mszp-t valasztottak. Én pedig fideszes vagyok. Magyaran magamat is beleszamitva vagyunk ketten fideszesek es vannak kilencen ellenzekiek. Es igazabol soha nem volt problema. En is elmondom a gondolataim es ok is. Tiszteletben tartjuk a masik nezeteit. Tuntetni en mondjuk nem mennek mert annyira nem erdekel a politika.
16/18 anonim válasza:
14. Attól,hogy pl. nekem nem tetszik a barát audia,mert BMW-s vagyok,még nem ez lesz az örök téma,és vita tárgya köztünk,lesz más témánk is,és a szemébe is tudok nézni úgy,hogy nem mindig az a bizonyos márka forog a fejemben...
17/18 anonim válasza:
16
Tárgyakat hogy lehet világnézettel, értékítélettel összehasonlítani?
18/18 anonim válasza:
Úgy ahogy orbán királyunkat a vallással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!